bugün

türk insanının bitmek bilmeyen özgüven eksikliği

bilinçaltımızla toplumca ne var gerçekten merak ediyorum. ne oldu da biz bu kadar ezik tipler olduk, baştan aşağı loserız yahu. erkeğimiz kıllı ve leş kokulu koltuk altına bakmadan türk kızına, kadınımız da dibi gelmiş bok sarısı saçına bakmadan türk erkeğine bi' güzel giydiriyor her an. cidden merak ediyorum daha önemli işlerimiz yok mu bizim?

neden herkes kendi ezikliğini başkalarını ezerek gidermeye çalışıyor. kendine olan nefretini başkaları üzerinden kusarak çok olmuş biri olarak mı gözüktüğünü sanıyorsun aptal! bas bas bağırıyorsun ben zavallının tekiyim diye haberin yok.

ulan bizim kadınımız ne ki erkeğimiz ne olsun?
o kendini bi' şey sanıp türk erkeğine saldıran kadınlar, türkiye'de kadınlar tuvaletlerinin halini görmesem cidden sizi bayağı bayağı önemseyeceğim.

o türk kızına nefretlerin en büyüğünü besleyen türk erkeği, tırnaklarının içi kirle kaplı olmasa, bi' de utanmadan onları yemesen gerçekten seni de ciddiye alırdım ama gözlerim görünce tüm bunlar inan olmuyor.

demem o ki; toplum olarak eziğiz sebebini bilmiyorum, hiç kimsenin de sebeple ilgilendiğini düşünmüyorum. varsa yoksa bok atma, varsa yoksa kendini bi' bok sanma.