bugün

genc siviller 12 agustos 2007 bildirisi

gencim, sivilim ama bu açıklamanın bir cümlesine bile katılmıyorum. bu yüzden açıklamanın başlığının beni kaplaması hiç hoşuma gitmedi.

yargı kararlarını eleştirebilecek kadar hukuk biliyosanız, hakim olsaydınız da 367 sizin elinizden geçseydi. 367 saçmalık ya da değil bu ülkenin hakimlerinin elinden geçti ve saygı duyulması gerekir. ki düşününce gayet mantıklıdır.

ülkeye kimse sahip çıkmadı, bunu birileriin yapması gerekiyordu bunu da asker yaptı. sen haklı sallama, meclisi sallama, elimde güç var de istediğimi yaparım de, demokrasiyle yönetilen bir halkta tek başına bir aday seç ve dayat, sonra da tepki bekleme. birde şuraya çıplak uzanalım istiyorsanız.

kime sorsam ak partiye vermedi oyunu nasıl 2 kişiden biri verdi anlamadım ben. ya bir oyun yapıldı sandıklarda -ki dedikodusu yayılmaya başladı- ya da bana yalan söyleniyor.

ükleyi yöneten bir cumhurbaşkanına 7 yıl katlanmak (ki kendisi bu çirkef düzende çok şeyin mücadelesini vermiştir) tabirini kullanıyorsanız bu ülkenin bölünmez bütünlüğüe kastınız var demektir.

çankayaya bir inat uğruna türbanlı eşi olan birisi çıkartmak isteniyor. kim olacağı önemli değil. zaten çıkan adam tamamen tayyip erbakanın kuklası olacak. kuklaları arasından halkın en sevdiği birini yollayacak köşke.

birde ellerinde gazete medya olmadığını iddia ediyorlar. aydın doğan beşiktaşta köftecilik yapıyor o zaman.

en komiği de devtelin en üst makamlarında adamlarımız yok denmesi. kadrolaşmanın allahının yapıldığı, toki'ye bile mühendis alırken mülakatta tek sorularının "5 vakit namaz kılıyormusun" olduğu bir ortamda üst makamda adamlarının olmaması yalanına inanacak değiliz heralde.

sonuç olarak değiştirin başlığınızı. beni kapsamayın içinde. ak partili ve kendini uyanık zanneden yalancıların açıklaması diyin. gerçi bu halk çüküm hıyar diyene tuzla koştuğu için sizi de savunanlar çıkacaktır. okumadığınız, araltırmadığınız, düşünemediğiniz için bu halk sizleri kendine yakın bulmaktadır. o yüzdendir aldığınız oylar. hiç başarılıyım zannetmeyin