bugün
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm5
- türkler ile moğollar kardeştir11
- emeviler5
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok7
- parcalandim toparlanamiyorum37
- sözlüğün bitmesine seyirci kalmak4
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- başlık açma3
- taksicinin iltifatına maruz kalmak5
- şarapçı'nın taksici fantezileri4
- vajina içinde basur çıkması2
- claudian clouds43
- çok güzel bir kız havla deyince havlamayan erkek5
- game of thrones taki kerhaneci17
- 20274
- ortaçağda kadına yüklenen değer4
- ups boobs'un 67 gündür entry girmemesi5
- ölümden korkuyor musunuz34
- anın görüntüsü25
- şeriat ile yönetilmek isteyen kadın4
- kadınların çok konuşmasının nedenleri2
- akşam trafiği3
- istanbul u özlemek5
- güne bir alıntı bırak3
- türkiye selefilere kalsa harabeye dönüşmüştü5
- şabos goy3
- en son ne yediniz5
- mekkeli müşrikler5
- okan buruk13
- sözlük kızları dertleşiyor14
- ittihat terakki döneminde gerçekleşen soykırımlar5
- istanbul da para harcanacak çok yer olması2
- türkiye'deki gündemin yarısı israil hakkında6
- zorunlu eğitim6
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- yazarların vasiyetleri3
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- dyson5
- genel ev sloganları5
- barzani'nin bağdat'tan silah ve bütçe istemesi2
- savunma sektörü3
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı16
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- kedi güzellemesi yapmak için ayet uydurmak4
- kendi halkını katleden iran3
- bir kızın ardarda salak aptal gerizekalı demesi2
- penguenlerin asıl amacı3
- burhan özfatura4
- melis sezen'in memeleri5
- waffle2
bazılarınca hamallık olarak nitelenirken bazı ergenler tarafından "amele içeceği baba" olarak niteleniyor.
öncelikle bir içeceği "alkol oranı düşük, bununla kafa bulunmuyor" diye eleştirmek nasıl bir ergenlik, nasıl bir ağız tadına sahip olamamaktır? bir içeceği "bu beni sarhoş etmiyor" diye eleştiren arkadaşlara; soğutucu sprey, bali, tiner ve bilumum maddeyi öneririm. gayet az miktarla oldukça değişik kafalar vaad eder bu maddeler.
bira; doygun, olgun, aromalı, ekşiden tatlıya bir skalası olan oldukça lezzet sunan bir içecektir. her gıda maddesi gibi tüketime başladıktan bir süre içinde alışılır. ilk yudumda pek de mümkün olmaz "dünyanın en güzel içeceği" demek, diyen de yalan söylüyordur ya da işte ergen tripleridir.
zannımca bu ülkedeki en güzel bira eskiden tekel birası idi. özelleşmeden 4-5 sene içinde piyasa azaldı ve sonrası malum. son 2-3 senedir tuborg şişe oldukça lezzetli bir içim sunuyor. carlsberg'ten falan da bence çok daha leziz bir içimi var. *
yeri gelmişken herkes birayı sevsin demiyorum. "bira içince kafam güzel olmuyor ne o sidik gibi" diyenlere şaşırıyorum. doğru düzgün "benim hoşuma gitmiyor" demekten aciz bir davranış. sevmeyene saygılar.
*: binlerce olmasa da, oldukça geniş bir bira markası denemişliğim var, evet. kesinlikle tuborg oldukça başarılı bir bira. ayrıca o klasik "en iyi bira yerel biralar" muhabbeti de çok doğru değil. sadece oldukça farklı kalitede, farklı doygunlukta biralar içersiniz ama sonuçta kalite vb. hep değişik olur. ama ilk biralarınızı pub'ın yerel birasından içmek elbette elzemdir.
öncelikle bir içeceği "alkol oranı düşük, bununla kafa bulunmuyor" diye eleştirmek nasıl bir ergenlik, nasıl bir ağız tadına sahip olamamaktır? bir içeceği "bu beni sarhoş etmiyor" diye eleştiren arkadaşlara; soğutucu sprey, bali, tiner ve bilumum maddeyi öneririm. gayet az miktarla oldukça değişik kafalar vaad eder bu maddeler.
bira; doygun, olgun, aromalı, ekşiden tatlıya bir skalası olan oldukça lezzet sunan bir içecektir. her gıda maddesi gibi tüketime başladıktan bir süre içinde alışılır. ilk yudumda pek de mümkün olmaz "dünyanın en güzel içeceği" demek, diyen de yalan söylüyordur ya da işte ergen tripleridir.
zannımca bu ülkedeki en güzel bira eskiden tekel birası idi. özelleşmeden 4-5 sene içinde piyasa azaldı ve sonrası malum. son 2-3 senedir tuborg şişe oldukça lezzetli bir içim sunuyor. carlsberg'ten falan da bence çok daha leziz bir içimi var. *
yeri gelmişken herkes birayı sevsin demiyorum. "bira içince kafam güzel olmuyor ne o sidik gibi" diyenlere şaşırıyorum. doğru düzgün "benim hoşuma gitmiyor" demekten aciz bir davranış. sevmeyene saygılar.
*: binlerce olmasa da, oldukça geniş bir bira markası denemişliğim var, evet. kesinlikle tuborg oldukça başarılı bir bira. ayrıca o klasik "en iyi bira yerel biralar" muhabbeti de çok doğru değil. sadece oldukça farklı kalitede, farklı doygunlukta biralar içersiniz ama sonuçta kalite vb. hep değişik olur. ama ilk biralarınızı pub'ın yerel birasından içmek elbette elzemdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar