bugün
- 40 yaş altı sözlük bebeleri7
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması6
- fırından alınan ekmeği dilimletmek4
- reşit olmadan sözlük yazarı olmak4
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı5
- bir erkeği markete yollamak3
- zayıf erkeklerin agresif olması5
- şişman kızların çok neşeli olması7
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu4
- günün şiiri23
- fransızcadan türkçeye geçmiş kelimeler5
- mutfağa su içmeye gidip tostla dönmek2
- klima açıp yorgan altında uyumak3
- kadir inanır'ın kürt olması4
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri2
- neşemizi öldürdüler4
- istanbulda hava durumu5
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı8
- küresel affetme günü3
- sözlük kızları toplansın bir şey diyeceğim3
- arzu edilene ulaşıldığında anlam ifade etmemesi4
- kadınların piç erkek tercihi17
- elle yemek yemek4
- erkek adamın erkek sevgilisi olur3
- ona bir şey söyle12
- elle yiyip şişeden içenler5
- karı kıza para yedirir misiniz17
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller10
- en çok hoşa giden doğa olayı11
- herkesin bir felsefesi varmış gibi yapması2
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- primo levi2
- ben kararımı verdim2
- gianni infantino2
- hayata tutunamamak2
- 7 temmuz 2026 dünya kupası maçları2
- osururken götten alev çıkması12
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- diamond bosphorus17
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- lahmacunu elle yiyen kız2
- günün sözü2
- besle kargayı5
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- evlenilmeyecek kız tipi11
- ragnar rockefeller38
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği12
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak4
ısrarla bu kelimeyi kullanıyorum: vizyonsuz bir yönetime sahip takım.
futbol takımı içerisinde beşiktaş'ın ihtiyacı olan hamleler bir türlü yapılmıyor. yöneticilerin geçen sezondan beri dillerinden düşürmedikleri planlama, profesyonellik gibi safsatalar bugün itibariyle çökmüştür.
geçen sezon teknik direktörlük hususunda samet aybaba nasıl ki son tercih olduysa bu sene de bilic son tercih olmuştur. tercih değil, zorunluluk olmuştur hatta. bu anlamda bir planlamanın olmadığı açıkça görülmüş, hamlelerin rastgeleliği iyice kesinlik kazanmıştır.
bilic'ten sonra da aynı rastgelelik futbolcu transferlerinde sürmektedir. plansızca, mantıksızca girişilen transfer hareketleri gün itibariyle iyice kendisinden soğutmuştur. eneramo ile de iyice tiksindirmiştir.
beşiktaş'ta bir planlama yoktur. beşiktaş'ta hala menejercilik vardır. beşiktaş hala başıboştur.
önder özen nerede?
biz umutluyduk halbuki bu adamdan. yönetim futbol ile ilgili tüm işleri bu adama bırakır da iş biraz rayına oturur diyorduk. ne oldu? fikret orman keyfine göre transfer yaptı: sezer öztürk. bilic hayatında hiç tanımadığı, belli ki adını ilk kez duyduğu eneramo'yu alın diye tutturdu. kaleci transferi 250 bin euro fark yüzünden 2 aydır içinden çıkılamaz bir hale dönüştü. sağ bek transferi keza aynı şekilde. sol bek yok. ön libero yok. forvet belirsiz.
önder özen napıyor?
bir heyecanla başladığı görevinden kendisi de soğudu sanırım. baktı ki beşiktaş'ta dönen şeyler futboldan biraz alakasız, o da attı kendini geri plana. bakarsınız yarın bi gün istifa eder. ibrahim altınsay etmedi mi?
beşiktaş'ı büyüklüğüne yaraşır şekilde yönetemiyor bu yönetim.
stat 1 yıl içinde biter yalanı bugünlerde kimsenin gülmediği soğuk bir espriye dönüştü.
sponsor anlaşmaları seçimden sonra açıklanacaktı ne oldu?
yıldız futbolcu transferi neden unutuldu?
uefa'ya gönderdiği mektupta beşiktaş başkanı neden şikeyi kabul etti?
sahi bir de sorulacak hesap vardı. hesap sormak güzel bir vaat tabi. 8 yıl kan ağlamış bir camiada herkes hesap sorulmasını ister. istedik de. ama ilişkiler hesap sormayı bırak günbegün güzelleşerek arttı.
peki sorarım şimdi:
beşiktaş taraftarı nerede?
futbol takımı içerisinde beşiktaş'ın ihtiyacı olan hamleler bir türlü yapılmıyor. yöneticilerin geçen sezondan beri dillerinden düşürmedikleri planlama, profesyonellik gibi safsatalar bugün itibariyle çökmüştür.
geçen sezon teknik direktörlük hususunda samet aybaba nasıl ki son tercih olduysa bu sene de bilic son tercih olmuştur. tercih değil, zorunluluk olmuştur hatta. bu anlamda bir planlamanın olmadığı açıkça görülmüş, hamlelerin rastgeleliği iyice kesinlik kazanmıştır.
bilic'ten sonra da aynı rastgelelik futbolcu transferlerinde sürmektedir. plansızca, mantıksızca girişilen transfer hareketleri gün itibariyle iyice kendisinden soğutmuştur. eneramo ile de iyice tiksindirmiştir.
beşiktaş'ta bir planlama yoktur. beşiktaş'ta hala menejercilik vardır. beşiktaş hala başıboştur.
önder özen nerede?
biz umutluyduk halbuki bu adamdan. yönetim futbol ile ilgili tüm işleri bu adama bırakır da iş biraz rayına oturur diyorduk. ne oldu? fikret orman keyfine göre transfer yaptı: sezer öztürk. bilic hayatında hiç tanımadığı, belli ki adını ilk kez duyduğu eneramo'yu alın diye tutturdu. kaleci transferi 250 bin euro fark yüzünden 2 aydır içinden çıkılamaz bir hale dönüştü. sağ bek transferi keza aynı şekilde. sol bek yok. ön libero yok. forvet belirsiz.
önder özen napıyor?
bir heyecanla başladığı görevinden kendisi de soğudu sanırım. baktı ki beşiktaş'ta dönen şeyler futboldan biraz alakasız, o da attı kendini geri plana. bakarsınız yarın bi gün istifa eder. ibrahim altınsay etmedi mi?
beşiktaş'ı büyüklüğüne yaraşır şekilde yönetemiyor bu yönetim.
stat 1 yıl içinde biter yalanı bugünlerde kimsenin gülmediği soğuk bir espriye dönüştü.
sponsor anlaşmaları seçimden sonra açıklanacaktı ne oldu?
yıldız futbolcu transferi neden unutuldu?
uefa'ya gönderdiği mektupta beşiktaş başkanı neden şikeyi kabul etti?
sahi bir de sorulacak hesap vardı. hesap sormak güzel bir vaat tabi. 8 yıl kan ağlamış bir camiada herkes hesap sorulmasını ister. istedik de. ama ilişkiler hesap sormayı bırak günbegün güzelleşerek arttı.
peki sorarım şimdi:
beşiktaş taraftarı nerede?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar