bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- geceye bir söz bırak3
- aquila bicipite8
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- eski dizileri izlemek3
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadınların zeka seviyesi2
- ankarada masaj yaptırmak2
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- kel erkek3
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- death2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- gecenin şarkısı4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- semum3
- ses yakışıklılığı2
bir diğer değişle kalın bağırsak kanseri, hastalık iki evreden oluşur ve çok sinsi ilerler ilk evre on yıl sürebilir ikinci evreye geçildiğinde hastalık tüm vucudu sarmıştır ve geriye yapılacak pek bir şey kalmaz nerden mi biliyorum? babannem bu hastalığın ikinci evresinde ve an itibarıyla çok sancılı zor bir süreçten geçiyor aynı zamanda yakın tarihte bu muzdarip hastalıktan amcamı ve halamıda kaybettim. hastalık aynı zamanda genetik ve kanser türleri arasında en öldürücü desek yanlış bir tabir kullanmış olmayız ... kolonoskopi yöntemiyle hastalık tespit edilsede erken teşhis konsada inanın hiçbir işe yaramıyor kanserli doku ameliyatla alınsada siz hastalığı yendim yendim değip üstü açık arabayla taksim, tarabya turu atsanızda kanser yinede vucutta bir şekilde tekrar aktifoluyor sonrasında ışın tedavisi gibi bol radyosyonlu yöntemlerle siz tam hastalığı yendim derken bu sefer vucudunuz yorgun düşüyor, bağışıklık sisteminiz de facto oluyor ve en ufak gribal bir enfeksiyonda hayata nanik yapmış oluyorsunuz; hülagü bu hastalıktan kurtuluş yok! öyle lanet, illet bol sancılı bir hastalıktır bu hastalığın geç evresinde isalde sıklık, siyah kusmuk, halsizlik, iştahsızlık kendini iyiden iyiye hissettiriyor sancılara değinmiyorum bile ağrı kesiciler deyim yerindeyse gırla gidiyor... velasıl sayın kardeşim bu hastalığa yakalandıysan uçurtma uçur, imkanların doğrultusunda türkiyeyi gez hatta dünyayı gez, yemediğin haltları ye ama sadavat getirmeye allahı da ha sıklıkla zikretmeyi ihmal etme bu hastalık ne ana dinler ne baba koyar toprağın altına... bu hastalığın genini taşıdığımı öğrendiğim günden bu yana ney dinleyip mesnevi okumaya başladım... kuranı beş kez hatim ettim 27 yaşımda tabi ilgi ve hobilerinize göre seçim sizin...
güncel Önemli Başlıklar