bugün

çaylaklar sözlük

bugüne kadar gelmiş, geçmiş ve gelecek tüm yazarlarına çağrıda bulunan sözlük.

"merhaba sevgili çaylaklar.

sözlüğe gelen, giden, kalan herkesin ettiği ortak tek bir şikayet var: sözlükteki çaylak azlığı. sözlüğe gelen farklı bir sürü kişi oluyor ve zamanlamaları hiç birbirine uymuyor, bunu kırmak adına zorla bir tesadüf gerçekleştirebilmeyi umuyoruz. temmuz ayı boyunca sözlükte bulunursanız, (bence) illaki daha çok birbirimize denk geleceğiz.
gelenler gitmezse ya da en azından gidecekleri zamanı bir ay öteye atarlarsa, zaten burada olanlar da sözlük için biraz özveride bulunursa; sevdiğimiz bu yeri daha da çok seveceğiz.

herkes 1 lira koysa değil de; herkes sözlükten tanıdığı en az bir kişiyi burası için tekrar haberdar etse bunu kara haberlerin en iyisi olarak kabul edebilir ve tez vakitte yayabiliriz.
bu çağrıyı bir "eziklik" olarak görenler olabilir -ki gerçekten bu böyle bile olabilir- bildiğim tek şey, buradaki herkesin burayı en azından biraz daha kalabalık görmek istediği, bu ortak isteği belirtmek bu şekilde olacaksa ve bana düşüyorsa bu; tıpkı bir ot gibi ezilmek zorumuza gitmez en azından üzerimize basınca mutlu olan ayaklar olur diyorum.

öbür gününe ev sahipliği yapmak adına en azından bir gece misafirliğe bekliyoruz, sevgiler.
http://www.caylaklarsozluk.com