tayyip mi diktatör yoksa atatürk mü

evet arkadaşlar; öncelikle "aaa bu yaptığın provokasyon" deyip 10 günlük çaylaklık cezası vermeden önce savunduğunuz ifade özgürlüğünü düşünün. burada yatan iki yüzlülüğe alet olmayın.

dediğim gibi bunun provokasyonla alakası yok. ben başlık açarım ve insanların yaptıkları tüm yorumları okur, mukayese yapar, doğru tarafını ve yanlış tarafını karşıt görüşe yer vererek tekrardan yordarım.

bu yüzden ifade özgürlüğü hakaret olmadığı sürece herkese eşit olmalı.

şimdi gelelim konumuza...

atatürk'ün yaptıkları; dersim katliamı, istiklal mahkemeleri, belki bir takım kafalar kesilecektir, kazım karabekir'e yapılanlar, kazım karabekir'in yakılan kitapları, asker olduğu halde yazdığı tarih kitabı, ölümüne kadar ülkeyi kendisinin yönetmesi, karşısına çıkarttığı parti liderlerini kendisinin seçmesi ve son olarak hiç bir zaman seçimle gelmemesi.

tayyip'in yaptıkları; içki satışını düzenlemek, porno yayın yapan siteleri yasaklamak, kürtajı yasakmamak, tanıdığım rütbeli askerlerin bile var olduğunu söylediği ergenekon örgütünü tutuklamak, her dönem seçimle başa gelmek.

burada tayyip'e diktatör derseniz atatürk'ün yaptıklarına da demeniz lazım, hee atatürk eğer diktatör değilse tayyip hiç değildir.