bugün

gezi parkı olaylarını desteklemeyen yazarlar

devletin çöktüğünde ne olacağını bilen yazarlardır. kaos durumunda ezelden türk milletinin, türk devletinin düşmanlarının neler yapabileceğini bilen, gören yazarlardır.

arkadaşlar, kardeşlerim akp'nin yaptığı malca hareketlerin karşılığı ülkemizi suriye'ye, ırak'a, 80'lerdeki lübnan'a çevirmek midir? seçim olan yerde devrim olmaz, bugün bazı hainler ve ajanlar bu memleketin çocuklarını kışkırtıyor amaçları türkiye'deki güven ortamını bozmaktır anca bunu başarabilirlerse iç savaş, dış müdahale gerçekleşecektir. uyanık olalım, düşünerek hareket edelim.

lütfen türkiye'de görevli vakıf üniverstelerindeki yabancı akademisyenlerin, yabancı gazetecilerin tweetlerine bakın lütfen. al jazeera en deneyimli arap baharı muhabirlerini istanbul'a göndermiş. ben bu milletin ferasetine güveniyorum ve doğru refleksleri göstereceklerine inanıyorum. çok geç olmadan herkes olayları sakin kafayla düşünmeli ve bir mantık içerisinde okumalıdır. hükümet de bundan sonra zaten daha fazla bu aptallıklarına kibrine devam edemez, bundan ders almıştır.
güncel Önemli Başlıklar