bugün
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz13
- çağla idi20
- şiir yazan erkek16
- kadınları susturmanın en iyi yolu12
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz14
- yavaş araba kullanmanın daha tehlikeli olması9
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması17
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır3
- aynı anda iki kişiye aşık olmak13
- şu an dinlenen şarkıdan bir cümle7
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri24
- efsane albüm isimleri4
- sevişmek istenen ünlüler10
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı10
- sözlüğe mesaj yazar gibi entry giren tipler10
- sözlükteki flört listem9
- çok bekar olan sözlük kızı9
- true neden sevilmiyor sorunsalı28
- özelden alet fotosu atan erkek yazar8
- aklıma takılıyor5
- arkadaşlar özür dilerim11
- doymuyorum diye bağıran komşu5
- 0 0 728
- beni linç ettiler abi8
- ne oldu bana6
- yediğiniz en ağır dayak5
- sarapci koala hatayi28
- kız yeğen sahibi olmak5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak9
- suya sabuna dokunmayan sanatçılar3
- beni kimsenin gözünde canlandıramaması5
- ay takvimine göre konserve yapmak10
- viski kola15
- babaların sorduğu ilginç sorular10
- sözlükte cilveleşen yazarlara eksi oy vermek6
- sözlük yazarlarının normal kombinleri12
- uyumak isteyip de uyuyamak4
- traveler vs iock6
- köylülere hakaret eden yazarlar5
- karşı cinse sorulan sorular8
- fusya semsiyeli yabanci7
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz29
- hava soğudu ulan11
- sözlükten biriyle kavga etmek3
- mazotun 100 lira olacağı tarih14
- sosyalleşmenin zorlaşması12
- neden bu kadar kişi online5
- gocu abi7
- 8 milyar insan aynı anda osurursa ne olur6
- beybi leydi seksiliği6
biber gazını; kontrolsüz bir öfkenin yansıması olarak, çok masum bir şeymiş gibi, sıkılmaması gereken kişilere sanki su sıkar gibi boca eden türk polisidir. akp taraftarlarına göre bu söylediğim polis düşmanıymışım gibi veya polisi protesto etmeye yer arıyormuşum gibi görünecektir. ama değil! polis bu milletin polisi sonuçta. ama uygulanan şiddet te yine kendi milletimize. isterseniz fotoğraflar üzerinden gidelim... demek istediğim;
1)görsel
bu fotoğraftaki adam yolun ortasında tek başına duruyor elinde yalnızca bir pankart var ve elleri herhangi bir kesici, delici alet taşımadığı görülebilecek şekilde ortada... bu vatandaşa pek tabi üzerine biber gazı boşaltılmadan da müdahale edilebilir! polis sizce de kontrolsüz güç kullanmıyor mu?
2)görsel
bu fotoğraftaki bayan da aynı birinci fotoğraftaki adam gibi eylem alanının ortasında tek başına duruyor. üstelik elinde bir pankart da yok. ki olsa ne olacak! sizce ağzından ne tür bir protesto cümlesi çıkmış olacak ki hemen önündeki polis üzerine o kadar büyük bir konsantrasyonla bir şiddet örneği sergileyerek biber gazını boşaltsın?!
3) yukarıdaki örnekler biber gazının aşırı ve gereksiz kullanımıyla ilgiliydi. bir de orantısız güç olayı var ki orası tamamen ayrı bir boyut... en yeni ve en vahim örneklerinden biri için; http://www.medyafaresi.co...an-gencin-cigliklari.html
bu tür polis şiddeti vakalarından sonra bir de çıkıp oh olsun iyi yapmış polisimiz anarşistlere, protestoculara diyenler yok mu... hay ben sizin düşünce anlayışınızın içine edeyim! şiddetin her türlüsü kötüdür. ve herhangi bir olayı dinimize, milletimize hakaret edilmediği insanları kışkırtıcı nitelik taşımadığı sürece protesto etmek her türk vatandaşının hakkıdır. bu hakkı görmezden gelenleri de şiddetle kınıyorum!
1)görsel
bu fotoğraftaki adam yolun ortasında tek başına duruyor elinde yalnızca bir pankart var ve elleri herhangi bir kesici, delici alet taşımadığı görülebilecek şekilde ortada... bu vatandaşa pek tabi üzerine biber gazı boşaltılmadan da müdahale edilebilir! polis sizce de kontrolsüz güç kullanmıyor mu?
2)görsel
bu fotoğraftaki bayan da aynı birinci fotoğraftaki adam gibi eylem alanının ortasında tek başına duruyor. üstelik elinde bir pankart da yok. ki olsa ne olacak! sizce ağzından ne tür bir protesto cümlesi çıkmış olacak ki hemen önündeki polis üzerine o kadar büyük bir konsantrasyonla bir şiddet örneği sergileyerek biber gazını boşaltsın?!
3) yukarıdaki örnekler biber gazının aşırı ve gereksiz kullanımıyla ilgiliydi. bir de orantısız güç olayı var ki orası tamamen ayrı bir boyut... en yeni ve en vahim örneklerinden biri için; http://www.medyafaresi.co...an-gencin-cigliklari.html
bu tür polis şiddeti vakalarından sonra bir de çıkıp oh olsun iyi yapmış polisimiz anarşistlere, protestoculara diyenler yok mu... hay ben sizin düşünce anlayışınızın içine edeyim! şiddetin her türlüsü kötüdür. ve herhangi bir olayı dinimize, milletimize hakaret edilmediği insanları kışkırtıcı nitelik taşımadığı sürece protesto etmek her türk vatandaşının hakkıdır. bu hakkı görmezden gelenleri de şiddetle kınıyorum!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar