bugün

fikret orman

dün gece yaptığı açıklamalar sonrasında gördüm ki bir kez daha başkan olması beşiktaş için en doğrusu olacaktır.

nihayet inönü stadı'nın yeniden inşaatına başlanması, önder özen hamlesi, yabancı bir teknik adamla anlaşılacağı, sermaye arttırımından kazanılan 80 milyon tl'ye yakın sıcak para, 200'den fazla davanın sonuçlandırılması gibi olumlu şeyler bence en azından bir dönem daha başkanlık yapmasını gerektiriyor. evet kabul ediyorum samet aybaba, levent erdoğan, altınsay'ın kaçırılması, basketbol şubesindeki hatalar bence de büyük hatalar ancak bu adam geldiğinden beri ekonomik durumlarla o kadar uğraştı ki sportif anlamda aklındaki düşünceleri uygulayabilmesi için en azından bir sene gerekti.

dünkü programı izleyenler görmüştür, fikret orman "futbolu artık profesyoneller yönetecek, yöneticiler transfer yapmayacak, her hamlemiz 3-4 defa düşünülerek uygulamaya geçilecek" dedi. yani diyor ki biz gidip soyunma odası basmayacağız, oyuncularla birebir temasta bulunmayacağız. biz sadece oyuncuların transferleri için kulüplerle görüşüp anlaşma detaylarını konuşacağız. halbuki q7 hastası tayfanın şimdiden tanrı ilan ettiği serdar adalı'nın benim aklımda kalan en çarpıcı sözü "soyunma odası basılacaksa bunu en iyi biz yaparız" sözü.

geçen sene bu zamanlarda "büyük başkan, bizi bu bataktan kurtar, feda !!!111!!!" diyenler şimdi adalı'nın izinden gitmenin derdindeler. taraftar öyle bir eziklik psikolojisine girdi ki, en büyük yıldızları kim getirirse takıma onun peşinden gitmeye hazır. ama beşiktaş'ın kurtuluşu yd gibi, adalı gibi günü kurtarmaya çalışan adamların yoluyla değil, fikret orman'ın çizdiği yolla olur.