bugün

otobüste sevişen çift

şehirler arası otobüste sanki kendilerinden başka kimse yokmuş gibi, kimseye aldırmadan, edep adap sınırlarını bir hayli aşarak sevişen çifttir. çift dediysem evli çift değil. zaten evli çiftler bunu yapmaz.

hafta sonu anamın elini öpmeye gittim. otobüste oturduğum koltuğun bir ön koltuğunda oturmakta olan çift yiyişmeye başladılar ya da devam ediyorlardı ben yarısında olaya seyirci olarak dahil oldum. saatlerce bıkmadan usanmadan ve utanmadan dudak boyun mucuk mucuk devam ettiler. insanın sabrını zorlayan bu edepten mahrum çftimizden yan koltuklarında oturan yaşlı amca utanıp yönünü çevirdi ama benim arkamdakilerce bir nevi canlı porno sahnesi kıvamında izlendi.

bu tepkiyi beğenmeyip eleştirenler olacaktır. ama bir genç kızın onurlu erdemlisi makbuldür benim gözümde. otobüste herkesin içinde o denli yiyişmeye müsade edince o erkeği nikahına aldığını mı sanıyor artk bilemedim ama değerini epey düşürdü. herkesin içinde utanmadan yiyişebilecek seviyeye sahipsen ne bekliyorsun o erkekten?

genç kızlar kendi ayaklarının üzerinde durup, belli bir seviyeyi aşmadan, burda dur bakalım demesini bilerek sevgili olduklarında saygı uyandırır. erkek kendisini seks objesi olarak görünce değer verdiğini sanmak kadar büyük bir ahmaklığa imza atmak onun gözünde neye yarar merak ediyorum.

size saygı duymayan bir erkekten hayır gelmez bunu bilin istedim o yüzden yazdım. sonra ben ona her şeyimi verdim ama o ne yaptı ühühühü diye ağlamayın diye.