bugün

ufuk uras

sürekli ısıtılıp önümüze sürülen partilerin yıllardır yaptıkları politikalar yüzünden artık öyle bir düşünce yapısına girmişiz ki adam ne dese , ne yapsa olay oluyor. kendi halinde bizden, içimizden biri diyeceğim ama bu lafa da kıl olurum.

yani demem odur ki kendi halinde normal düşünceleri olan bir adamdır. mecliste bulunan, daha önce o sıralardan geçen binlerce insanı düşündükten sonra gayet normal bir insan olduğunu düşünüyorum. her dediğinden bir şey çıkarırsak zaten ohoooo. biraz sakin. hep sizin dedikleriniz mi doğru olacak? o zaman sen de aday ol (genele diyorum bak yanlış anlamayın sonra).

baştan ne demiş adam, halkların kardeşliği, bunu başka bir şekilde anlayan adama zaten ben ne diyeyim ki. elinde coca cola şişesi "brrrrr" diye kafasını sallayan müslüm gürses ten ne farkınız var?

bu insanlara zamanında aşılanmış o saptırılmış milliyetçilik duygusuna bir tarafım bir şey olsun. (ne yazacağımı anladınız buraya ama hassas insanlar falan silinir diye yazamadım. anladınız siz)

sinirlendim lan gene.

( o değilde en beğenilen entrinin birden en anlaşılmayan entri olması garipmiş hakkaten. 5 dakika bile sürmedi ahah, buranın da mafyası varmış desene. neyse okunalım yeter)
güncel Önemli Başlıklar