bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek11
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- herkes yatmış görünüyor3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- eğitimde sınav sistemi2
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- sudekiray3
- berrak tüzünataç3
- mohamed salah ghaly13
- komik olmayan komedyen2
- türkiye7
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- gulmekicinyaratilmis11
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- mesele ne senin benden ayrılman3
- yaz yemekleri5
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- spiderman mi döver batman mi5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- stres yönetimi6
- insan zamandan ibarettir3
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- mauro icardi3
- taşak sütyeni2
- trabzonspor7
- gocu4
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- tofaş2
- doğuda yaşayan yazarlar5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- elalem ne der4
- birleşik krallık3
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- petrol4
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- ispanya7
mercedes takımı patronu ross brawn'ın lewis hamilton'a 0.3-0.4 arkasında olan nico rosberg'e ''lewis'i geçme. şu anki sıralamanızla yarışı bitirin'' dediği gp. yine mark webber yarışı lider götürürken 2. sırada yarışı götüren yeni yetme sebastian vettel takım radyosunda patrona ''webber'den hızlıyım, bırakın önüne geçeyim'' dedi. telsizden vettel'e biraz sabırlı ol denildi. bu esnada da yaklaşık 1 saniye fark vardı her iki pilot arasında. bir sonraki pit stoplarda da artık ne olduysa birden vettel webber'i geçiverdi. ama o geçiş mücadelesi görülmeye değerdi. kısacası bu gp' ye takım emirleri damga vurdu. formula 1 gittikçe keyifsiz hale geliyor bu saçma kurallar ve takım emirleriyle.
bir parantez de mclaren takımına. jenson button çok rahat 5. sırada götürdüğü yarışta pit ekibinin kurbanı oldu. sağ ön veya arka şimdi tam hatırlayamıyorum, lastiğin tam takılmaması sebebiyle button lolipop adamın yanından ayrıldıktan 3-5 saniye sonra durdu ve yaklaşık 1.5-2 dakika kaybetti. pite girmeden önce liderdi ve çıktığında 14. sıraya geriledi. böylece kendisi 10 puandan oldu. o lastiği yerine oturtamayan adama saygılarımı iletiyorum.
tanım: redbull pilotu sebasitan vettel'in kazandığı gp.
not: ben yarış saatini 11:00 olarak biliyordum. kalktığımda tam da yarışın orta noktasındaydık ve fernando alonso yarış dışıydı. böyle bir hatayı nasıl yaptım bilmiyorum ama 10 küsür yıldır f1 izleyen biri olarak kendimi asla affetmeyeceğim.
bir parantez de mclaren takımına. jenson button çok rahat 5. sırada götürdüğü yarışta pit ekibinin kurbanı oldu. sağ ön veya arka şimdi tam hatırlayamıyorum, lastiğin tam takılmaması sebebiyle button lolipop adamın yanından ayrıldıktan 3-5 saniye sonra durdu ve yaklaşık 1.5-2 dakika kaybetti. pite girmeden önce liderdi ve çıktığında 14. sıraya geriledi. böylece kendisi 10 puandan oldu. o lastiği yerine oturtamayan adama saygılarımı iletiyorum.
tanım: redbull pilotu sebasitan vettel'in kazandığı gp.
not: ben yarış saatini 11:00 olarak biliyordum. kalktığımda tam da yarışın orta noktasındaydık ve fernando alonso yarış dışıydı. böyle bir hatayı nasıl yaptım bilmiyorum ama 10 küsür yıldır f1 izleyen biri olarak kendimi asla affetmeyeceğim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar