bugün

fb nin uefa disiplin kuruluna sevk edilmesi

saçma olaydır.

ibneliğin lüzumu yok beyler. orospu çocukluğunun hiç lüzumu yok. plzen deplasmanında birileri sahte biletle girmeye çalıştıysa fenerbahçe buna ne yapabilir? bana önce bunun bir açıklamasını yapın. hangi takım, bütün taraftarlarını tek tek kontrol edebilir. hatta o adamların fenerbahçeli olduğu ne malum? hatta ve hatta gerçekten böyle bir hadise olduğu ne malum? hadi oldu diyelim, tekrar soruyorum; fenerbahçe ne yapsın? ne yapabilir abi bir takım böyle bir durumda?
schalke maçında da birileri (bilet bulamadığı için) tünel kazmış. e buna galatasaray kulübü ne yapabilir?

iyi o zaman. ben galatasaraya uyuz olan biriysem, gideyim bir deplasman maçına, sahte bilet falan fişman, birtakım ayaklar yapayım, sonra da galatasaray ceza alsın.. böyle bir mantık var mı lan?

amcık amcık yorum yapıp adamın asabını bozmayın, iki dakika delikanlı olun. iki dakika...

edit: biri de link istemiş.. al amk; http://www.sabah.com.tr/S...y-maci-oncesi-cilgin-plan

olum bilmez gibi konuşmayın. fenerbahçe galatasaray meselesi değil bu. bu bildiğin ''türk zihniyeti'' türk dediğin adam, söz konusu futbol olunca tünel de kazar, sahte bilet de basar. kulüpler de buna bir bok yapamaz. her siki, her pisliği fenerbahçe'ye yıkmayın. kimse orospu çocukluğu yapmasın. iki dakka tarafsız bakın olaya, iki dakka delikanlı olun.