bugün

beşiktaş

rezil bir futbolla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan takım. bugün sahada gezinen topçuları gördükçe utandım ve küfrettim. dakka 85 olmuş daha maç yeni başlamış gibi top oynuyorlar. bu sezonun açık ara en kötü futbolunu oynamıştır beşiktaş, ama kötüden ziyade beşiktaşı yıllardır bu kadar heycansız ve isteksiz görmedim. hedefsiz bir maç gibi bitse de gitsek havasındaydı herkes. kusura bakmayın ama milyonlarca euro para kazanıp bitse de gitsek demeye hakkınız yok. niang dışında sahadaki tüm oyuncular ölü gibiydi. değil bir bindirme, ileriye doğru koşu bile görmedik neredeyse. herkes kendi alanında al gülüm ver gülüm oynadı. sonuç olarak da bok gibi bir futbolla ölü bir rakipten 1 puan aldı takım.

ibrahim toraman kanserini bu maçta da gördük ki, hala daha toraman kaptan, ön liberoda takımı toparlıyor gibisinden çağ dışı yorumlar duyuyoruz. bir tane olumlu pas atamayan ön libero mu olur lan. futbolcu adam pas atamıyorsa kim atacak. vazgeçin artık şu toraman sevdasından. şu adamı oynatmak zorunda hissetmeyin kendinizi.
© copyright 2005 - 2026