bugün
- kiraz cicegi kolonyasi42
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- hayatından 1 yılı kaça satarsın6
- küfürleşen iki yazardan birinin çaylak olması6
- mehmet okuyan11
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması10
- 10 temmuz 2026 s 400 lerin satıldığı iddiası7
- gammaz çetesi çökertildi4
- sözlük kavgaları4
- yapmasak da yaptı derler o yüzden yapıcaz3
- her gün hamburger yemek isteyen insan3
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri3
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız7
- on ikinci nesiller siktirsin gitsin3
- kürt kızlarının sevişme sırasındaki cümleleri5
- yazmaması istenince yazmayan erkek3
- uzun marlboro sigaraların şahıdır2
- fransızların sömürgeci olması5
- kişisel gelişimcilerin hepsi delidir2
- karma bölü 100 çarpı ulupuanın yazar maaşı olması2
- yazarların en sevdiği meyve11
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj3
- zafer partisi2
- internette her şey serbest zannetmek2
- ciddi ciddi survivor ı takip eden insan3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- corona sonrası dünya düzeni7
- pasif gayler in ortak özellikleri3
- bu sıcakta bu saatte ne yapıyorsunuz2
- 90 ların unutulmaz bilim kurgu filmleri3
- verge2
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu3
- bursa2
- macar tv sinde haber yayınının durdurulması5
- nato vs allah3
- sözlüğün en kaliteli 5 yazarı3
- hatun3
- lise arkadaşları buluşma partisi2
- tavuk gibi erkenden yatan sözlük kızları5
- deniz göktaş'ın tutuklanması3
- sigara kullanmayıp alkol kullanan insan karizması3
- 30 gün psikiyatri servisinde yatmak5
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- sözlük yazarlarının tatlıları19
- alttaki yazar nerde yaşıyor2
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- iran dan sonra sıranın türkiye ye gelecek olması2
- vajinaya am diyen insan2
- new era2
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
psikopat olanına rast geldiysen yandın hayvanıdır.
odada kediyle nasıl uyunur giriş 101 dersine hoş geldiniz.
eğer erkek arkadaşınızın kedisi dişiyse ve erkek arkadaşınız onla yatıyorsa siz eve geldiğinizde kedinin yattığı yere yatacağınızdan kedi gece sürekli üzerinize çıkacaktır. kafanızda kediyle uyanabilirsiniz ha bi de gece sürekli tırmık atar tek istediği biricik sahibinin yanında uyumaktır. ama yooook sana kaptırmam ben erkek arkadaşımı derseniz uyumamaya razı olun çünkü gözleri sizin üzerinizden ayırmadan plan kurmaya devam eder. ben 3 kere kafamda kediyle uyandım.
sonracığıma bu psikopat kedimizin dikkatini çekecek bir şey giymişseniz mesela ben 3 tane hayvan kadar parmağı olan pofuduk terlikle uyuyorum bu da kedimizin ilgisini çekiyor hah bu sefer de ayaklarınıza tırmık atmaya başlıyor ya da bacağınızı falan yalıyor gene uyutmuyor. eğer ayağınızı hafifçe sallarsanız o parmaklardan korkacak ve kaçacaktır.
psikopat kedimiz siz uyurken yatağın örtüsünü yırtmaya falan çalışabilir buna da dikkat etmek lazım.
ama eğlenceli tarafı da var psikopat kedimizle kola kapağıyla futbol oynayabilirsiniz o size siz ona atarsınız. onu bi çorapla oynatabilirsiniz havaya sıçrayıp pençe atıp duracaktır.
dişi olan kedimiz bir dişi olan sizi kıskandığından evde her yere arkanızdan gelebilir bu biraz sakıncalı kapıyı örtsen dahi açabiliyor manyak çünkü ordan ordan peşinden geliyor falan. o yüzden sinirli bi ses tonuyla kovmanızı öneririm.
genel olarak böyle.
odada kediyle nasıl uyunur giriş 101 dersine hoş geldiniz.
eğer erkek arkadaşınızın kedisi dişiyse ve erkek arkadaşınız onla yatıyorsa siz eve geldiğinizde kedinin yattığı yere yatacağınızdan kedi gece sürekli üzerinize çıkacaktır. kafanızda kediyle uyanabilirsiniz ha bi de gece sürekli tırmık atar tek istediği biricik sahibinin yanında uyumaktır. ama yooook sana kaptırmam ben erkek arkadaşımı derseniz uyumamaya razı olun çünkü gözleri sizin üzerinizden ayırmadan plan kurmaya devam eder. ben 3 kere kafamda kediyle uyandım.
sonracığıma bu psikopat kedimizin dikkatini çekecek bir şey giymişseniz mesela ben 3 tane hayvan kadar parmağı olan pofuduk terlikle uyuyorum bu da kedimizin ilgisini çekiyor hah bu sefer de ayaklarınıza tırmık atmaya başlıyor ya da bacağınızı falan yalıyor gene uyutmuyor. eğer ayağınızı hafifçe sallarsanız o parmaklardan korkacak ve kaçacaktır.
psikopat kedimiz siz uyurken yatağın örtüsünü yırtmaya falan çalışabilir buna da dikkat etmek lazım.
ama eğlenceli tarafı da var psikopat kedimizle kola kapağıyla futbol oynayabilirsiniz o size siz ona atarsınız. onu bi çorapla oynatabilirsiniz havaya sıçrayıp pençe atıp duracaktır.
dişi olan kedimiz bir dişi olan sizi kıskandığından evde her yere arkanızdan gelebilir bu biraz sakıncalı kapıyı örtsen dahi açabiliyor manyak çünkü ordan ordan peşinden geliyor falan. o yüzden sinirli bi ses tonuyla kovmanızı öneririm.
genel olarak böyle.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar