spor meydanı

türk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en komik spor programına sahne olan habertürk programı. bir bölümüne yalçın menteş ve yıldo katılmıştı. santra, telegol gibi programlar solda sıfır kalır, gülmekten gözlerden yaş gelmiştir, karna kramp girmiştir.

programda yaşanan bir kaç olayı ve muhabbeti anlatayım:

biri telefonla bağlandı ve yalçın menteş'e şunu sordu;

- bir zamanlar ne güzel bulmaca programı yapıyordunuz, neden onu bıraktınız?
+ yok hanımefendi o ben değildim, ateş böceği ercan'dı.

sonrasında yıldo aldı sazı eline ve programın formatında futbol olunca, futbol muhabbetlerini anlatmaya başladı. bilindiği gibi yıldo 1970-1972 yıllarında galatasaray'da şampiyon olan kadroda bulunmaktaydı. kendisi o dönemin şartlarını ve başından geçen bir olayı anlatmıştı.

"biz maçtan sonra duşa girerdik, her yerde fareler olurdu. valla sabunu filan yerlerdi ahahahah hatta bir keresinde sabunu köpürttüm, koluma sürdüm. bir baktım benim kolu kemirmeye başlamışlar ahahah 5 dakka dursam beni komple kemircekler ahahaha"

"bir gün bize dediler maçın 15. dakikasında ceza sahasında düşün, hakem penaltı verecek. 15. dakikada ceza sahasına orta yaptılar, ben etrafıma bir baktım aynı anda 5 kişi düşmüşüz. penaltıyı yaptırmak için herkes ceza sahasına gelmiş. ahahahahah"

bu programın en komik bölümü ise yıldo'nun canlı yayın sırasında gümbürssss diye bir ses sonrası ortadan kaybolmasıydı. sonrasında anlaşıldı ki; yıldo'nun sandalyesinin tekerleği kırılmış ve yıldo yere düşmüş. yıldo masanın orada kafasını çıkarıp "ahahaha" diye gülüşüyle bütün izleyenleri tekrardan koparmıştı.

habertürk yetkilileri ile bağlantıya geçildi. program ya tekrar yayınlanacak ya da bir kopyası bana ulaşacak. böyle birşey olduğu takdirde bu efsane programı herkes izleme şerefine nail olacaktır. bu muhteşem eğlenceyi kesinlikle kaçırmayın..