bugün
- bayan kelimesi neden rahatsız edici19
- acil yardım isteği8
- yapay zekanın yapay zeka üretmesi4
- michael kretschmer3
- yorgun mermi9
- neli dondurma seversiniz14
- aylık 433 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- saksonya2
- sözlük bayanlarının hiç çaylak olmaması9
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır15
- ofansif mizah2
- arkadaşlar13
- katatespizartmasi14
- eti cicibebe4
- yaş ilerledikçe fark edilen şey4
- zevkli olan şeyler3
- zona7
- sözlük erkeklerinin kıskanç ve kompleksli olması8
- hyundai2
- limonlu dondurma8
- şemsettin2
- yunanlıların neşet ertaş'ı çalması7
- hayattaki tek gerçek3
- herkese iyi geceler sana oyasumi2
- patlak bir erkekle evlenir miydiniz4
- cicibebe yiyen alfa erkek3
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- sözlüğün en tatlı yazarı4
- onu özlediğiniz anlar6
- kadınların pozitif ayrımcılığa uğradığı konular4
- online listesi5
- sözlüğün gelmiş geçmiş en efsanevi yazarı4
- katatespizartmasi benimle evlenir misin5
- kelebeklerin bir boka yaramaması8
- online olup entry girmeyen yazarlar4
- olaf karsten lies3
- arkadaşlar bi waffle yer miyiz4
- kadın yazarların kavga etmesi5
- kadınların efendi erkek yerine piç erkek tercihi2
- turşunun iyisi limonla mı sirkeyle mi5
- kızlar bir rezillik çıkarmayacaksa gidiyorum5
- tepkiselbiri3
- pezevenk malik'in gerçek işi nedir sorunsalı4
- dietmar woidke3
- saçlarını boyatıp nasıl olmuş diye soran kız4
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu6
- alfa erkek5
- chp nin illuminati nin bir ayağı olduğu gerçeği2
- yağmurcu neden akpli13
- en gey özelliğiniz8
şimdi selçuk dribling yeteneği pek de parlak olmayan, yalnızca ayağına geldiğinde killer ball dediğimiz öldürücü ara paslarını atabilen, oyun zekası ve topa hakimiyeti üst klas olan bir oyuncudur. onu benzetsek benzetsek pirlo'ya, xavi'ye benzetebiliriz. gerçi her iki oyuncunun da dribling seviyesi, selçuk'un mevkisine oranla olan dribling seviyesinden üstün ama olsun.
umut bulut, yetenekleri kısıtlı, hava hakimiyeti, pres ve boş koşuları çok iyi yapabilen bir arkadaşımız. takım arkadaşı elmander'in 2-3 sene önce bolton ve daha öncesinde toulouse'de yaptıklarını andırıyor. o yüzden 28-29 yaşındaki elmander'e benzetebiliriz. kondisyon ve güç seviyesi, fizik durumuna göre süper bir seviyede umut'un.
burak'ın meselesi apayrı. tamam biraz etik ve futbol ahlakı açısından zorluk çektiği aşikar, ancak türkiye'deki en iyi yerli forvet oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmez bu. bir de her sene üzerine koyduğu özelliklerini de eklersek onun ne denli bir gelişim gösterdiğini anlamak pek de zor olmaz. burak'ın dribling yeteneği, artık uluslarası raddeye ulaşan son vuruşları - her ne kadar topu stop etme ve karşı karşıya kaldığında soğukkanlı özürlü olması devam etse de- ve pozisyon alması umut'tan daha iyi derecede olduğu için umut'tan bir gömlek ileri derecede. onu da bu özelliklerinden dolayı benzema'ya benzetiyorum ben. ne yapaydım, ronaldo'ya mı benzeteydim.
tabi ki benzettiğimiz oyuncular arasında dağlar kadar fark var ve üçü de o oyuncular seviyesine gelemeyecek (umut elmander'i yiyebilir, bir ihtimal) ancak türkiye standartlarında her zaman iş yapabilecek vazifededirler. fatih terim'in eline gelmeleri onlar adına ayrıca bir şanstır tabi ki.
umut bulut, yetenekleri kısıtlı, hava hakimiyeti, pres ve boş koşuları çok iyi yapabilen bir arkadaşımız. takım arkadaşı elmander'in 2-3 sene önce bolton ve daha öncesinde toulouse'de yaptıklarını andırıyor. o yüzden 28-29 yaşındaki elmander'e benzetebiliriz. kondisyon ve güç seviyesi, fizik durumuna göre süper bir seviyede umut'un.
burak'ın meselesi apayrı. tamam biraz etik ve futbol ahlakı açısından zorluk çektiği aşikar, ancak türkiye'deki en iyi yerli forvet oyuncusu olduğu gerçeğini değiştirmez bu. bir de her sene üzerine koyduğu özelliklerini de eklersek onun ne denli bir gelişim gösterdiğini anlamak pek de zor olmaz. burak'ın dribling yeteneği, artık uluslarası raddeye ulaşan son vuruşları - her ne kadar topu stop etme ve karşı karşıya kaldığında soğukkanlı özürlü olması devam etse de- ve pozisyon alması umut'tan daha iyi derecede olduğu için umut'tan bir gömlek ileri derecede. onu da bu özelliklerinden dolayı benzema'ya benzetiyorum ben. ne yapaydım, ronaldo'ya mı benzeteydim.
tabi ki benzettiğimiz oyuncular arasında dağlar kadar fark var ve üçü de o oyuncular seviyesine gelemeyecek (umut elmander'i yiyebilir, bir ihtimal) ancak türkiye standartlarında her zaman iş yapabilecek vazifededirler. fatih terim'in eline gelmeleri onlar adına ayrıca bir şanstır tabi ki.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar