bugün

başına monitörü geçiririm

bir oluşuma ait eylem cümlesi.

şöyle ki; bendeniz bir özel bankanın bu arada ( (bkz: özel sektörün köküne kibrit suyu)), x şubesinde çalışan bir çalışanım. haa bir de yönetmen kadrosunda falanım da yani onu da belirteyim ama yine de işimden nefret ediyorum, zerre sevmiyorum, herkesi bir kaşık suda boğabilirim falan.

neyse özetle, tamam yaptığın iş öyle çok kutsal bir iş değil, orası kesin de, ama şunu anlamıyorum malesef. sen çalışan olarak o bankanın sahibi misin, alınan o komisyonları cebine mi atıyorsun? hayır. ama üzülerek bazı fikri olup beyni olmayanlar, seni öyle zannediyor olmalı ki böyle bir cümle ile karşı karşıya kalabiliyorsun.

velhasıl, alınan komisyona itiraz etmek için üstelik ücreti bile bile ve de aynı sektörde çalışan bir meslektaşın, bir banka şubesinde sanki sen sadece orada üç kuruşa çalışan bir çalışan değilmişsin gibi, sanki o komisyonu sen alıp, cebine atıyormuşsun gibi sana böyle bir cümle kuruyorsa, yazık insanlığın haline..

yalnız o değil de, o sinir harbiyle monitör demek nerden aklına gelmiş ona çok güldüm, hadi bilgisayar falan dese anlarım da, monitör komik oldu yani..

sonuç olarak, başıma monitöri geçirmedi tabi bu erkekten bozma oluşum, bendeniz kendisini gayet soğuk kanlılıkla karşılayıp dava falan diyince, tırstı bizim öküz.
ertesi gün çiçek gönderip, notta da, bir bayana karşı yakışmayacak davranış bulunduğum için özür dilerim falan yazmış.

neyse demem o ki, allahım sen bizi böyle embesillerden koru yarabbim, amin!!