galatasaraylıların beşiktaşa çamur atma hastalığı

beşiktaş'ın nesine çamur attacaklarını kestiremeyen galatasaraylılar tarafından saçma bulunan söylem.

sahi beşiktaş'ın nesine çamur atalım biz? tff'nin özel uygulamasıyla kendilerine verilen, armalarındaki 2. yıldızı mı kıskanalım. 9 şampiyonlukla nasıl 2. yıldıza sahip olduklarına mı çamur atalım. 6-7 senede bir es kaza şampiyon olmalarına mı imrenelim?

düşmanı sağa sola saldırarak aramak yerine kendilerini içten çökerten başkana sahip olmuş olmalarını mı kıskanalım?

asıl çamur atan beşiktaşlılardır. nedense galatasaray ile aralarında tek taraflı (bizim bilmediimiz ve akıl sır erdiremediğimiz) bir husumet var. her galataaray beşiktaş maçında kesin galatasaray lehine gelişiyor her şey, ve hep beşiktaş aleyhine veriliyor bütün kararlar. kör müsünüz siz ya nedir bu allah aşkına kafanızda ühü hakem kesin hakkımızı yiyecek bu akşam kurgusuyla maç izlemeye başlarsanız o at gözlüğünüzden her şey sizin haksızlığınıza oluşuyor gibi gelir.

bir kere adam gibi çıkıp deyin ki biz bugün oynayamadık galatasaray bizden daha iyi oynadı ve maçı kazandı. illa mağbuliyeti unutturmak için karşı tarafın başarısına çamur atmak mı gerekir?

ama nedense beşiktaş'ın galip geldiği hiçbir maçta beşiktaş'ın hakkının yendiği bir pozisyon yaşanmıyor. bak sen allah'ın işine.