fatih terim

Umarım istifa eder imparator, istifa eder ve bu adama tek oyun planı var, takıntılı, egolu, pahalı oyuncu sevmiyor, amatör ruhlu... Vs. Vs. Diyenler onun değerini anlarlar. Orada olduğu sürece anlamayacaklar çünkü. 10 kez söyledim yine söylüyorum; transfere deli gibi para harcanan hatta dönemin transfer ile ilgilenen yöneticisine sihirbaz lakabı takılan takım için kümede kal geyikleri yapılırken geldi bu adam, yepyeni bir kadro kurdu, fener deplasmanında şampiyon oldu, kupaya hasret kalan galatasaray' a 2 kupa aldırdı gelir gelmez. Ama yetmedi bu kez de şampiyonlar ligini becremiyor dediler, gruptan çıkamıyor dediler, onu da yaptı. O hariç başka hiçkimse saraçoğlu deplasmanında gidildiğinde bu kadar güvenli, ummutlu olmamızı sağlayamazdı.
Her neyse umarım istifa eder ve bir daha da gelmez bu takımın başına. Kapısında kjöpek olursunuz umarım gel kurtar bizi imparator diye yalvarıp.
Başkanı severim bence hataları var ama onları eleştlrmek haddim değil zaten sadece bana göre hata onlar, başkasına göre doğru olabilir. Sadece tek bir şey söyleyeceğim başkanla ilgili; fatih terim eleman değildir, fatih terim Galatasaraydır!
© copyright 2005 - 2026