bugün
- yeni parti55
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin5
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak11
- hikayeyi devam ettir54
- çapulcuların kudurması3
- kemal kılıçdaroğlu12
- beşiktaş ve galatasaray'ın radarındaki futbolcu2
- geceleri uyutmayan dertler4
- büyük filmlerden büyük replikler3
- nickten isim tahmini yapmak72
- sokakta kavga teknikleri16
- mezoterapi12
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- arkadaşlar bakar mısınız28
- sözlük yazarlarının saatleri10
- anne4
- çekirge7
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- 31 yaş sendromu5
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- enteresan neden kavga yok6
- kavganın kazananı yoktur6
- necip fazıl kısakürek2
- tai lung26
- kaos show4
- tekne turu11
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- üç harflilerden korkmak5
- kürk giyen erkek6
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- uysaljakoben17
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- arkadaşlar iyi geceler4
- geceye bir şarkı bırak14
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek3
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- türklerin islama göre yaşamaması5
- habire12 adamdır37
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- hayattan zevk alamamak17
- 32 yaş sendromu3
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- sedef adası4
- adalarda bisiklet sürmek4
Umarım istifa eder imparator, istifa eder ve bu adama tek oyun planı var, takıntılı, egolu, pahalı oyuncu sevmiyor, amatör ruhlu... Vs. Vs. Diyenler onun değerini anlarlar. Orada olduğu sürece anlamayacaklar çünkü. 10 kez söyledim yine söylüyorum; transfere deli gibi para harcanan hatta dönemin transfer ile ilgilenen yöneticisine sihirbaz lakabı takılan takım için kümede kal geyikleri yapılırken geldi bu adam, yepyeni bir kadro kurdu, fener deplasmanında şampiyon oldu, kupaya hasret kalan galatasaray' a 2 kupa aldırdı gelir gelmez. Ama yetmedi bu kez de şampiyonlar ligini becremiyor dediler, gruptan çıkamıyor dediler, onu da yaptı. O hariç başka hiçkimse saraçoğlu deplasmanında gidildiğinde bu kadar güvenli, ummutlu olmamızı sağlayamazdı.
Her neyse umarım istifa eder ve bir daha da gelmez bu takımın başına. Kapısında kjöpek olursunuz umarım gel kurtar bizi imparator diye yalvarıp.
Başkanı severim bence hataları var ama onları eleştlrmek haddim değil zaten sadece bana göre hata onlar, başkasına göre doğru olabilir. Sadece tek bir şey söyleyeceğim başkanla ilgili; fatih terim eleman değildir, fatih terim Galatasaraydır!
Her neyse umarım istifa eder ve bir daha da gelmez bu takımın başına. Kapısında kjöpek olursunuz umarım gel kurtar bizi imparator diye yalvarıp.
Başkanı severim bence hataları var ama onları eleştlrmek haddim değil zaten sadece bana göre hata onlar, başkasına göre doğru olabilir. Sadece tek bir şey söyleyeceğim başkanla ilgili; fatih terim eleman değildir, fatih terim Galatasaraydır!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar