bugün

biscolata erkekleri erkekse türk erkekleri ne

Bu reklamların ben yapımcısını da, oyuncusunu da, yönetmenini de kın kın kınıyorum arkadaş. Bu reklamları yayınlayan kanal sahiplerine çok büyük kin ve nefret besliyorum. Hatta yargıyı da göreve çağırıyorum. Yargı söylesin, gerçekte böyle bir erkek tipi yok desin. Hayır, olmasın zaten. Yavşak lan bunlar. Ağzı yüzü ne diyor belli olmayan yavşak tipler.
Geçenlerde bendeniz ve lise çağlarındaki kız yeğenim _bugün ne giysem- isimli programın galasını izliyoruz derken araya zırt pırt reklam giriyor. Bu esnada biskolata erkeği diye tabir edilen karı kılıklı bir yavşağın reklamı çıktı. Kendince bir şeyler yapıyor, gülüyor, dudaklarını ısırıyor filan bende hasıl olan ağzına çarpa hissi kuzenim de farklı şekilde tezahür ediyor. bakıyorum yeğenimin gözler parıl parıl parıldıyor. Ne oluyoruz dedim, Ben bu reklamlara hastayım dedi.
Çokta yadırgamamakla beraber anlayabiliyorum bu tipi tiplerden hoşlanan kızlarımızı. Çok önceleri de _keremcem- hastasıydı bu yeğenim mesela. Kerem-______cem @windovslive diye msn adresleri alırdı.. Şimdi söylesem inkâr eder ben yapmadım der. bu biskolata erkekleri şeysininde öyle gelip geçici bir şey olduğunu düşünüyorum ve ben bizzat kendim bu adamları görmekten hatta bu adamlar erkekse biz neyiz diyenlerden zerre hazzetmiyorum. Ulen sen önce temizliğine, vücut bakımına dikkat et, Her gün dişini fırçala, ellerini yıkama alışkanlığı edin, düzgün karakter sahibi ol da, dudaklarını neyini ısırman, kıvırtman ya da baklavan da olmasın anasını satayım. Sen hele bi normal olda.