bugün
- yalnızlık edebiyatı12
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- mavi göz7
- tai lung42
- kahverengi gözlü olmak4
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- kitap kapakları3
- claudian clouds22
- yalnız ölmek4
- eva murati2
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- islam'ın hak dini olması6
- yardım istemeyene yardım etmek2
- karı gibi erkek2
- entrylerimin hala beğenilmesi3
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- namazın amacı6
- en sevmediğin insan tipleri3
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- uludağ itiraf10
- bir sonsuzluk ifadesi olarak antipanik depresyonu3
- ikinci defa askere gitmek4
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- friedrich hegel la bi cay icek12
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- askerde ahmet kaya dinleyen tip3
- özbek kadınlar14
- melissa vargas7
- sözlük whatsapp grupları13
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
- bizim cacıklar2
- seri eksici7
- hoşlanılan kıza atılan mesajın sevgiliye gitmesi3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- filenin sultanları5
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- sarapci koala47
- kendinle ilgili bir özellik bırak4
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- türkiye ermenileri ve azerbaycan türkleri2
- aslında italyanın kazanması4
- islak kek2
ruhunu tekrar kazanması gerekiyor bu takımın.
öncelikli olarak tabi ki aziz yıldırım ve aykut kocaman'dan kurtulması gerekiyor takımın.
sonrasında ise;
volkan'ı satıp kaleyi ertuğrul/mert'e bırakmak gerekiyor artık. volkan saçmalamaya başladı kalede, her ne kadar çok iyi şeyler yapmış olsa da. mert'e de ertuğrul'a da çok yazık oluyor.
gökhan gönül'ün yerine de okan alkan'ı geri almak gerekiyor, sağlam bir sağ bek ihtiyacımız var - gökhan bu sene çok defansif oynadığı için sakatlanmadı henüz, ama ofansif bir takımda her maçta 60da 'sakatlanacak mı acaba?' korkusu yaşamamalı bu taraftar.
bekir-caner-topuz'a teşekkür edip anadolu'ya vermeliyiz.
stopere yobo'nun yanına genç birisi, seneye de yobo'nun yerine sağlam bir stoper. kesinlikle yabancı.
3-5-2 veya 4-1-3-2 oynaması lazım takımın, 4-4-2 çağın futbolunda çok zor - elmander/umut gibi sağlam bir defansif santraforunuz olmadığı sürece. kadıköy'de 4-4-2 oynayabiliriz, takım kadıköy'de şov yapmaya alışkın zaten. (bir zamanlar öyleydi en azından)
mert/ertuğrul - 3 stoper - stoch meireles salih x(kesinlikle cristian değil) krasiç - sow kuyt
veya
mert/ertuğrul - 4lü defans - topal/meireles - stoch salih krasiç - sow kuyt
(4-1-3-2de kanat bekler hücuma destek verecekler, stoperler de ileri çıkacağı için 3-5-2 gibi oynayacak takım zaten)
teknik direktör konusuna gelince;
zico gelmemeli öncelikle (en azından bence), brezilya yığınından dolayı başarılı oldu; o kadar iyi olsa elbet iyi bir takıma giderdi ırak milli takımından başka..
daum'a ben bir türlü ısınamadım, gelse takım çok iyi top oynar ama eminim. kondisyon çok sağlam olur en azından, asla ezilmeyiz.
löw ise muhteşem bir sisteme çevirebilir takımı, guardiola'ya göre benim gözümde tek eksiği winner yanı; almanya'yı bir türlü kazanan takım yapamaması, her turnuvada çeyrek/yarı final görüyorlar ama her durumda son maçı kaybediyorlar.. ama daha önce türkiye'de çalışmış olması, futbolu ve basını tanıyor olması onun en büyük avantajı; kimseye yem olmaz.
guardiola için fenerbahçe'ye gelmez deniliyor. ama fenerbahçe gerçekten şu anda türkiye'nin en kaliteli oyunculardan kurulu futbol takımı.
serbest bıraktığı emre'yi uefa şampiyonu kaparken; kendisi aynı bölgeye şampiyonlar ligi şampiyonundan transfer yapabilecek kadar güçlü.
arsenal'e karşı tercih edilebilecek kadar (sow) da büyük.
gs rijkaard'ı getirdiyse biz de guardiola'yı getirebiliriz. tek yapmamız gereken şey 5 senelik bir sözleşme ve aykut kocaman'a verilen toleransın belki de yarısı.
bu sayade seneye her fenerbahçe taraftarı rahat bir şekilde yastığa koyabilir.
not: tamamen kişisel düşüncelerim, başka bir teknik direktörle de olabilir tabi ki; göz önünde olanlara göre yazmayı uygun gördüm sadece. eleştiriler/sorular için uzun mesajlara açığım.
öncelikli olarak tabi ki aziz yıldırım ve aykut kocaman'dan kurtulması gerekiyor takımın.
sonrasında ise;
volkan'ı satıp kaleyi ertuğrul/mert'e bırakmak gerekiyor artık. volkan saçmalamaya başladı kalede, her ne kadar çok iyi şeyler yapmış olsa da. mert'e de ertuğrul'a da çok yazık oluyor.
gökhan gönül'ün yerine de okan alkan'ı geri almak gerekiyor, sağlam bir sağ bek ihtiyacımız var - gökhan bu sene çok defansif oynadığı için sakatlanmadı henüz, ama ofansif bir takımda her maçta 60da 'sakatlanacak mı acaba?' korkusu yaşamamalı bu taraftar.
bekir-caner-topuz'a teşekkür edip anadolu'ya vermeliyiz.
stopere yobo'nun yanına genç birisi, seneye de yobo'nun yerine sağlam bir stoper. kesinlikle yabancı.
3-5-2 veya 4-1-3-2 oynaması lazım takımın, 4-4-2 çağın futbolunda çok zor - elmander/umut gibi sağlam bir defansif santraforunuz olmadığı sürece. kadıköy'de 4-4-2 oynayabiliriz, takım kadıköy'de şov yapmaya alışkın zaten. (bir zamanlar öyleydi en azından)
mert/ertuğrul - 3 stoper - stoch meireles salih x(kesinlikle cristian değil) krasiç - sow kuyt
veya
mert/ertuğrul - 4lü defans - topal/meireles - stoch salih krasiç - sow kuyt
(4-1-3-2de kanat bekler hücuma destek verecekler, stoperler de ileri çıkacağı için 3-5-2 gibi oynayacak takım zaten)
teknik direktör konusuna gelince;
zico gelmemeli öncelikle (en azından bence), brezilya yığınından dolayı başarılı oldu; o kadar iyi olsa elbet iyi bir takıma giderdi ırak milli takımından başka..
daum'a ben bir türlü ısınamadım, gelse takım çok iyi top oynar ama eminim. kondisyon çok sağlam olur en azından, asla ezilmeyiz.
löw ise muhteşem bir sisteme çevirebilir takımı, guardiola'ya göre benim gözümde tek eksiği winner yanı; almanya'yı bir türlü kazanan takım yapamaması, her turnuvada çeyrek/yarı final görüyorlar ama her durumda son maçı kaybediyorlar.. ama daha önce türkiye'de çalışmış olması, futbolu ve basını tanıyor olması onun en büyük avantajı; kimseye yem olmaz.
guardiola için fenerbahçe'ye gelmez deniliyor. ama fenerbahçe gerçekten şu anda türkiye'nin en kaliteli oyunculardan kurulu futbol takımı.
serbest bıraktığı emre'yi uefa şampiyonu kaparken; kendisi aynı bölgeye şampiyonlar ligi şampiyonundan transfer yapabilecek kadar güçlü.
arsenal'e karşı tercih edilebilecek kadar (sow) da büyük.
gs rijkaard'ı getirdiyse biz de guardiola'yı getirebiliriz. tek yapmamız gereken şey 5 senelik bir sözleşme ve aykut kocaman'a verilen toleransın belki de yarısı.
bu sayade seneye her fenerbahçe taraftarı rahat bir şekilde yastığa koyabilir.
not: tamamen kişisel düşüncelerim, başka bir teknik direktörle de olabilir tabi ki; göz önünde olanlara göre yazmayı uygun gördüm sadece. eleştiriler/sorular için uzun mesajlara açığım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar