bugün
- beyazsemsiyeliyabanci47
- günaydın şarkısı3
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz10
- togg'a lpg taktırmak4
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi5
- yorgun mermi26
- aziz yıldırım13
- bugün mükemmel bir gün olacak2
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- 7 haziran 2026 türkiye venezuela maçı2
- gammazlama yapmamak13
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- haysenin1212
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak4
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- gina carano13
- heyt bea3
- aşık olmak9
- satranç haram yasaklansın7
- bu köyden olsam ne olacak8
- kızının düğününde oynayan baba5
- taylor sands3
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- 8 haziran 20262
- yapay zeka moderatörü15
- en gey özelliğiniz15
- sözlükteki deliler3
- anın görüntüsü21
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- katatespizartmasi15
- çağrı isimli yazar4
- kabalcı3
- sözlükteki vatan hainleri4
- uysaljakoben31
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- omurgasız tekerlek5
- yaz geceleri4
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- buddy dude17
msn konuşmalarından karşı tarafın o anki halini tahmin etme sanatıdır.
-uzun uzun ve düzgün cümleler varsa kişi size odaklıdır.
-ayrı satırlar halinde, kelime kelime yolluyorsa ve sık imla hatası yapmaya başlamışsa başka bir şeyle meşguldür.
-siz uzunca bir şey anlattıktan sonra "hehe hadi bakalım." ya da "hmm" diyorsa konudan sıkılmıştır.
-normalde nokta kullanmamasına rağmen noktayla biten bir cümle kurmuşsa muhtemelen sitem cümlesidir.
-normalde uzun konuşmanıza rağmen "selam, evet, tamam, anladım" gibi tek kelimelik cevaplar veriyorsa canı sıkkındır, belki de size sitemlidir ve "neyin var?" sorusunu bekliyordur.
-aniden "ben biraz kitap okumaya çıkıyorum..." dediyse, yani özellikle üç nokta kullandıysa aslında arkadan annesi "ooolum yemek hazır!" diye bağırmıştır.
-"tuvalete gidiyorum hemen geleceğim" diyerek gittiyse ve aradan yirmi dakika falan geçtikten sonra geldiyse mutlaka biri meşgul etmiştir ya da fazladan iş çıkmıştır, çünkü msn insanı sıçmaya gidemez.
not: benden bu kadar arkadaşlar, paylaşımlarımın devamını istiyorsanız lütfen rep'i esirgemeyelim. yoksa bir daha paylaşmam.
-uzun uzun ve düzgün cümleler varsa kişi size odaklıdır.
-ayrı satırlar halinde, kelime kelime yolluyorsa ve sık imla hatası yapmaya başlamışsa başka bir şeyle meşguldür.
-siz uzunca bir şey anlattıktan sonra "hehe hadi bakalım." ya da "hmm" diyorsa konudan sıkılmıştır.
-normalde nokta kullanmamasına rağmen noktayla biten bir cümle kurmuşsa muhtemelen sitem cümlesidir.
-normalde uzun konuşmanıza rağmen "selam, evet, tamam, anladım" gibi tek kelimelik cevaplar veriyorsa canı sıkkındır, belki de size sitemlidir ve "neyin var?" sorusunu bekliyordur.
-aniden "ben biraz kitap okumaya çıkıyorum..." dediyse, yani özellikle üç nokta kullandıysa aslında arkadan annesi "ooolum yemek hazır!" diye bağırmıştır.
-"tuvalete gidiyorum hemen geleceğim" diyerek gittiyse ve aradan yirmi dakika falan geçtikten sonra geldiyse mutlaka biri meşgul etmiştir ya da fazladan iş çıkmıştır, çünkü msn insanı sıçmaya gidemez.
not: benden bu kadar arkadaşlar, paylaşımlarımın devamını istiyorsanız lütfen rep'i esirgemeyelim. yoksa bir daha paylaşmam.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar