bugün
- hikayeyi devam ettir54
- sokakta kavga teknikleri16
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- çekirge7
- zetina dikiş makinası2
- 31 yaş sendromu5
- 32 yaş sendromu3
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- mezoterapi11
- pişi olsa da yesek3
- arkadaşlar iyi geceler4
- sözlük yazarlarının saatleri10
- üç harflilerden korkmak6
- geceye bir şarkı bırak14
- arkadaşlar bakar mısınız28
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- enteresan neden kavga yok6
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir3
- tai lung26
- kavganın kazananı yoktur6
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak8
- nickten isim tahmini yapmak72
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- kürk giyen erkek6
- sedef adası4
- adalarda bisiklet sürmek4
- instagram3
- sevgilinin bir vuruşta soğanı ikiye yarması3
- ilk buluşma3
- evreşe yollarını dar olmaması4
- vakıf üniversiteleri3
- kızılcık şerbeti yeni fatih2
- türklerin islama göre yaşamaması5
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- çıplak ayakla lego parçasına basmak2
- uysaljakoben17
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- yeni parti48
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek2
- 28 temmuz 2026 depremi3
- diyojen den fıçı bira istemek3
- filozofların aileden zengin oldukları gerçeği3
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- tekne turu11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
(#17544414)
pes dedirten yorumun sahibi kişi.
bir yazarın nick altına girip eleştirmek, ayar vermek hiç adetim olmadığı halde bu yorumu yapma ihtiyacını bana hissettirdiğin için pes!
bir yakınının attığı yalana inanarak depremde rahmetli olmuş onbinlerce insanı allahın gazabına uğramış zavallılar olarak gördüğün için pes!
bilip bilmeden az birşey mantık kurmadan götten uydurma hurafeleri ciddiye alıp şurda yazma gereğini hissettiğin için pes!
17 ağustos depreminde gölcük'te yıkılan camilerden, sadece bir yatılı kur'an kursunda rahmetli olan 16 kur'an öğrencisinden bihaber yaftalayıcı yazık sana.
o komutanlar orda kur'an üzerinde dansöz oynatırken hiç mi müslüman yoktu orda be insanfsız? hiç kimsenin mi götü yemedi öyle bir rezilliğe dur demeye? senin aklın böyle birşeyi alıyor mu?
neymiş suyun altında askerler domuz sıfatına bürünmüş. yahu suyun altında kalan meftanın şişeceğini görüntü olarak normal haliyle alakasız bir duruma geleceğini bilmezmisiniz? allah sana ve senin gibilere akıl fikir versin. ne diyelim.
silinme ihtimaline karşı caps aldım, ibret olsun.
görsel
pes dedirten yorumun sahibi kişi.
bir yazarın nick altına girip eleştirmek, ayar vermek hiç adetim olmadığı halde bu yorumu yapma ihtiyacını bana hissettirdiğin için pes!
bir yakınının attığı yalana inanarak depremde rahmetli olmuş onbinlerce insanı allahın gazabına uğramış zavallılar olarak gördüğün için pes!
bilip bilmeden az birşey mantık kurmadan götten uydurma hurafeleri ciddiye alıp şurda yazma gereğini hissettiğin için pes!
17 ağustos depreminde gölcük'te yıkılan camilerden, sadece bir yatılı kur'an kursunda rahmetli olan 16 kur'an öğrencisinden bihaber yaftalayıcı yazık sana.
o komutanlar orda kur'an üzerinde dansöz oynatırken hiç mi müslüman yoktu orda be insanfsız? hiç kimsenin mi götü yemedi öyle bir rezilliğe dur demeye? senin aklın böyle birşeyi alıyor mu?
neymiş suyun altında askerler domuz sıfatına bürünmüş. yahu suyun altında kalan meftanın şişeceğini görüntü olarak normal haliyle alakasız bir duruma geleceğini bilmezmisiniz? allah sana ve senin gibilere akıl fikir versin. ne diyelim.
silinme ihtimaline karşı caps aldım, ibret olsun.
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar