bugün

dexter

iyice boka sarmasiyla izlememe karari aldigim dizi. ilk cikisindan itibaren izlememe ragmen artik dayanamaz oldum.

su anki dexter ile baslangictaki arasinda daglar var. bizim sevdigimiz karakter giderek her sezon ilk halinden kötü anlamda uzaklasti. yine de ilk sezonlari iyiydi. fakat dexter'in ders almasi gereken bir sürü sey olurken ders almanin tam aksi seklinde davranmasi artik ölse de kurtulsak durumuna getirdi.

yanlis hatirlamiyorsam öldürmek yerine önce becerdigi lila rita'nin cocuklarini mi ne yakacakti, arthur'u öldürmedi öldürmedi en sonunda arthur rita'yi öldürdü. lumen ile birlikte olmak icin de basina hic yoktan is acti. ilk sezonda az daha debra ölecekti. 6. sezonda da yine öldürmedigi adam harrison'u kacirdi. yani daha ne olabilir. hem kendini hem baskalarini tehlikeye atmaktan kacincagina giderek basina daha cok dert aciyor.

7. sezondaki hannah olayi tam bir sacmalik. resmen bu kadini koyalim daha cok reyting alalim demisler. hannah'i canlandiran karakteri ne seksi ne de güzel bulmasam da olaya eminim eli pantalonunda ergen ilgisi getirmistir de ya biz bunun icin mi izliyoruz dexter'i? dexter'in onunla birlikte olacagi belliydi basindan yalandan bikac bölüme gereksizce yaydilar. o masadan kaldirip sevisme sahnesi sacmaligin artik son noktasiydi. bir de diziye isaac diye kendi basina 3 adami indirebilen rus mafya babasi karakteri dahil olmus. dexter'in pesinde biz neyi izliyoruz? adam zehirleyip mal varligina konan bahcevan kizla dexter'in yiyismesini. birak ya.

Edit: Entrylerden gördügüm kadariyla iyice sicip sivamistir. Zaten hicbir güvenlik kamerasinin olmadigi bir sehirde yasadigini izleyenler kabullenmisti. simdi de kim oldugunu bilen hannah'i hapse mi ne göndermis. E yuh artik. iyice süzmeye dönmüs.