bugün

uludağ mitolojisi

gelelim bazı şeyleri de açığa kavuşturmaya, 23 uludağlı dedin, 5inin ismi geçti. onlara şu değerli resitali armağan ediyorum: http://alkislarlayasiyoru...ufur-ve-ozan-guven-icerir
pek çok mod gelip geçmiştir, kimi şekil değiştirmiş, kimi intihar etmiş, kimi savaşta ölmüş, kimi kovulmuştur. 23 modların sayısının en fazla olduğu zamanlardaki sayıydı ve bundan dolayı 23 uludağlı diye bir lakap gelişmiştir.
incideki co-modlardan da 5 tanesi söylenmiş ve core(çekirdek) modun kısaltması olduğundan ve o 5 co-moda saygımızdan 5 co-modlar şeklinde söylenegelmiştir.

her hikayenin bir sonu olduğu gibi bunun da bir sonu var, olayları günümüze getirdikten sonra nostradamusa bağlamamak için burda bırakalım. zall ve inci, varlıklarını saklayarak dünyada yaşamı devam ettirme kararı aldılar çünkü tam da işler kızışmaya başlamıştı (1. ve 2. dünya savaşı) ve halkının şiddet ihtiyacı karşılanıyor, pamuk gibi geziyorlardı. gerçek şu ki belki böyledir, belki de değil. belki de matrixte yaşıyoruzdur. incide çaylak olmamamla yazdığım bu hikayeye saat 4ten beri göz yuman zekaya ve gelişmeye saygılı uludağ moderasyonuna teşekkürü bir borç bilir, bu mitolojiyi tüm sözlüğe armağan ederim.