bugün

radikal

aslında radikal olmayan gazete.. akif beki eyüp can gibi yazarlar ile ancak zaman gazetesi olabilecek gazete.. hergün işlenen konu ezilmiş kürt hakları, ermeni sorunu vs vs ..

birde acayip okurları var, haber altı yorumlarına baksak ülkede savaş var, binlerce masum kürt öldürülüyor gibi bişey anlayacağız... zehir gibiler hepsi maşallah, bir çoğununda türkiye yaşamadığını yurt dışından yazdığını yazması ise çok ilginç..

olaylı cumhuriyet yürüyüşü olmuş ülkede bakıyorum radikal acaba ne yazmış diye.. olayı bir şekilde ezgi başaran ve pınar öğünç açlık grevine bağlamışlar.. cüneyt özdemir denilen şahıs ise pastahanede cumhuriyet kutlaması bal gibi olur diye acayip bir tez atmış ortaya... cengiz çandarı ise hiç okumuyorum, fena antipatik geliyor.. koray çalışkan hoca bir şekilde yazıyor bazen.. ayşe hür gibi tarihçileri var birde.. balkan savaşları yazısında alman impartorunun ölmünden yaklaşık bir otuz yıl sonra bir savaşa sokmuşluğu var.. bu ablamızın kopyala yapıştır tarihçliği yazılarınında muhtevası ermeni soykırımı vardır şeklinde..

yani kısacası: gazeteyi okuyunca '' vay be acayip yorumlamışlar'' şu haberi dediğim bir yazar yok.. hepsi kendine göre radikal.

edit: sonra yazım yanlışlarını düzeltecek.