bugün
- sevmediğiniz yazarlar10
- demokratik tercihi yüzünden birine hakaret etmek8
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek14
- ben de reise oy vericem13
- sarapci koala39
- kutlu doğum haftası5
- menemen5
- sözlük kızları nerede sorunsalı10
- yalnızlık rahatlıktır13
- bikbik akıllı olsun akıllı5
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları3
- bir ekmek bile kızartamamak3
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler12
- toksik ilişki5
- kahve içmeyen kız4
- delirdim geceleri3
- true birader3
- en sevilen almanca sözcük4
- jean luc godard gözlüğü4
- sözlükte takılmaktan hoşlandığınız yazarlar3
- islam barış dinidir24
- tas kafalı çocuklara hırt diyenlerin asıl amacı6
- ümit özdağ2
- evlilik güzeldir dizisi2
- şaşkınlık verici güzellikte kezo3
- belirli bir fizikötesi niteliğe sahip tür3
- tas kafalı çocuklar hakkında belgesel çekmek2
- yaşlı kezo2
- üniversite2
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- soslu adana kebap15
- töresel değerlerle uğraşıp yadsımaya kalkışmak2
- göt korkusundan aponun kucağına düşmek2
- ayhan sicimoğlu2
- tulumba tatlısı8
- camdan binalar6
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış26
- trt kürdi3
- trt araplara satılıyor3
- 0 0 74
- tantuni15
- osuruktan şiirler54
- güne bir şiir bırak2
- zorunlu eğitim11
- milyon dolarlık füzelere rakip2
- izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek22
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali5
- insan haklari evrensel beyannamesi2
- mezara toprak atılırken kürek devretmek2
- her tas kafalıya hırsız katil muamelesi yapmak2
aslında radikal olmayan gazete.. akif beki eyüp can gibi yazarlar ile ancak zaman gazetesi olabilecek gazete.. hergün işlenen konu ezilmiş kürt hakları, ermeni sorunu vs vs ..
birde acayip okurları var, haber altı yorumlarına baksak ülkede savaş var, binlerce masum kürt öldürülüyor gibi bişey anlayacağız... zehir gibiler hepsi maşallah, bir çoğununda türkiye yaşamadığını yurt dışından yazdığını yazması ise çok ilginç..
olaylı cumhuriyet yürüyüşü olmuş ülkede bakıyorum radikal acaba ne yazmış diye.. olayı bir şekilde ezgi başaran ve pınar öğünç açlık grevine bağlamışlar.. cüneyt özdemir denilen şahıs ise pastahanede cumhuriyet kutlaması bal gibi olur diye acayip bir tez atmış ortaya... cengiz çandarı ise hiç okumuyorum, fena antipatik geliyor.. koray çalışkan hoca bir şekilde yazıyor bazen.. ayşe hür gibi tarihçileri var birde.. balkan savaşları yazısında alman impartorunun ölmünden yaklaşık bir otuz yıl sonra bir savaşa sokmuşluğu var.. bu ablamızın kopyala yapıştır tarihçliği yazılarınında muhtevası ermeni soykırımı vardır şeklinde..
yani kısacası: gazeteyi okuyunca '' vay be acayip yorumlamışlar'' şu haberi dediğim bir yazar yok.. hepsi kendine göre radikal.
edit: sonra yazım yanlışlarını düzeltecek.
birde acayip okurları var, haber altı yorumlarına baksak ülkede savaş var, binlerce masum kürt öldürülüyor gibi bişey anlayacağız... zehir gibiler hepsi maşallah, bir çoğununda türkiye yaşamadığını yurt dışından yazdığını yazması ise çok ilginç..
olaylı cumhuriyet yürüyüşü olmuş ülkede bakıyorum radikal acaba ne yazmış diye.. olayı bir şekilde ezgi başaran ve pınar öğünç açlık grevine bağlamışlar.. cüneyt özdemir denilen şahıs ise pastahanede cumhuriyet kutlaması bal gibi olur diye acayip bir tez atmış ortaya... cengiz çandarı ise hiç okumuyorum, fena antipatik geliyor.. koray çalışkan hoca bir şekilde yazıyor bazen.. ayşe hür gibi tarihçileri var birde.. balkan savaşları yazısında alman impartorunun ölmünden yaklaşık bir otuz yıl sonra bir savaşa sokmuşluğu var.. bu ablamızın kopyala yapıştır tarihçliği yazılarınında muhtevası ermeni soykırımı vardır şeklinde..
yani kısacası: gazeteyi okuyunca '' vay be acayip yorumlamışlar'' şu haberi dediğim bir yazar yok.. hepsi kendine göre radikal.
edit: sonra yazım yanlışlarını düzeltecek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar