21 yy da kemalizm ne işe yarar diye merak etmek

kemalizm ve kemalistlik; zamanında 3 le 5 i çarpmayı beceremeyen, ilimden bilimden kuran dan bihaber sözde şeyhlerin, kendinden daha cahil insanları etrafında toplayarak din ve duygu sömürüsü sayesinde kendilerini peygamber ilan ettikleri tekkeleri kapayan, bazı kanı bozuk şerefsizlerin, insanların inançlarını kullanarak çıkar sağlamasını engelleyen mustafa kemal atatürk ün izinde gitmektir.

kemalistlik ve kemalizm; yüzyıllarca atalarının dedelerinin yaşadığı, geçindiği ve hükmettiği toprakları kurtarmak için çırpınan ve savaşan mustafa kemal atatürk ün yolundan gitmektir.

kemalizm ve kemalistlik; yıllarca vatan için savaşmasına karşılık krallığını ilan etme imkanı varken, egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyerek devlet yönetimini halkın hür iradesine bırakan mustafa kemal atatürk ün kurduğu türkiye cumhuriyeti ni savunmaktır.

kemalistlik ve kemalizm; zırhlı araçları, koruma ordusu olmadan halkın içinde dolaşabilen, insana saygı duyan, lan lun diye konuşarak halkını aşağılamayan mustafa kemal atatürk ün türkiye sini özlemektir.

kemalizm ve kemalistlik; başı örtülüyü, kürtçe konuşanı değil, türk milletinin bölünmez bütünlüğüne, türkiye cumhuriyetinin milli değerlerine kastedenleri düşman bilmektir. vatanını, toprağını satmamaktır. sadece yandaşlarını değil, o koltukta oturulduğu sürece türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının tamamını korumak kollamaktır.

kemalizm vatanını sevmektir. kemalizm oy vermeyene de hak vermektir. kemalizm, dinini ve inançlarını başka şeylere alet etmemektir. kemalizm bu ülkeyi bölmek isteyen şerefsizlere cevaptır. kemalizm allah kitap diyerek yaşadığı topraklara ihanet edenlere tokattır.

tayyiban duydun mu? öyle one minute, ananıda al git le olmuyor bu işler. bu sınırlar kömürle, makarnayla çizilmedi. kimsenin namazına karışılmadı ülkesine ihanet etmediği sürece, kimseye neden oruç tutuyorsun diye sorulmadı bu ülkede.

kendini ülkenin kahramanı ilan etmeye çalışan özenti insancıklardan bir cacık olmayacağını bütün dünya biliyor.