bugün
- sözlükte niye kimse kavga etmiyor sorunsalı5
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası14
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi28
- ne kadar yaşlısın6
- dışarıya karşı sert erkek görünen kılıbık4
- sandviç dükkanı açmak3
- reis hangisine yetişsin3
- mutlu sözlük kadınları mutlu sözlük demektir3
- iltica36
- sözlükteki anaerkil düzen7
- nervio'nun erkek olması26
- heyt bea2
- baş meriç2
- pastırma yazı4
- sözlükteki gizli gaylerin meme sevdası maskesi2
- ayıp olmasın diye depeche mode dinlemek3
- izmir bombası12
- çalışarak zengin olmak5
- from gold from dust25
- sözlük meriçleri ve kanarya severler derneği2
- evlenince ayrı eve çıkmak3
- nihavent reyiz5
- devlet millet bağının kopması2
- saçını sarıya boyatan esmer kadın3
- meriç olmayanların incel veya gay olması2
- tek adam rejimi2
- game of thrones taki kerhaneci21
- başmeriç2
- bekir bozdağ7
- en son ne aldınız2
- sözlükteki ılık ve samimi aile ortamı2
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları11
- osman arıkan nacar5
- 6 ekim istanbul un kurtuluşu4
- bahçeli'nin 2028 seçim ve erdoğan açıklaması3
- özelden muzunu atan yazar14
- seküler milliyetçiler3
- arapperest gürcüler4
- ak partilinin okumuşu2
- türkiye vs azerbaycan4
- bulgur pilavı vs pirinç pilavı8
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı12
- günün yorumu5
- yazılımcıların flört edememesi4
- arnavutça çanakkale türküsü2
- teker gel oğlum much much much2
- yazarların çektiği günbatımı fotoğrafları3
- gece sokakta halı taşıyan iki adam görmek8
- 4 ekim 2026 bursa da öldürülen kız4
- true'nun gündem hakkındaki açıklamaları4
"sol elimin altındaki şarap şişesinin kendisine doğru çektiğinde korkmuyordum ondan. alt tarafı sağ şakağıma indirirdi şişeyi. alt tarafı ölürdüm. beklediğimi yapmadı. neyi beklediğimi dahi bilmiyordum. bir sandalye çekip masanın altından karşıma geçti. eskiden yaptığımız gibi yapmayacaktık artık. biliyordum. ne o ne de ben sorgulamıyorduk artık hayatı. elini kolunu çözip serbest bırakmıştık hayatı. oysa ki ne çok hırpalamıştık kendisini. elektrikli işkenceden tut da kafasına damla damla su dahi damlatmıştık. yine de vermemişti sırrını bize. işte o gecelerden birinde salmıştık hayatı sokaklara.
ben, tüm bu düşünceleri yaşarken bir anda 7, 65 i çıkarıp masanın üzerine koydu. cifr in içeriden gelen sesleri bölemiyordu umutsuzluğumuzu. "yazma" diye bağırdı ilk önce. hiç tepki vermedim. sol eline yakın yerlerde duran şarap şişesini alıp öpüşmeye başlarken o hareketlerimi izliyordu.
"ölümü yaz" oldu ikinci cümlesi. her hangi bir morgdaki her hangi bir cesed kadar soğumuştu aramızdaki diyaloglar. "zero" dedim. göz göze geldik o anda.
"artik hicbir sey yazamiyorum."
ben, tokat atmasını beklerken. ağzımı burnumu kanla bulamasını beklerken kalkıp gitti. giderken 7, 65 i masada bıraktı. çenemin altından kavrayıp yüzümü güldü:
"bir gun her seyden pisman olacaksin."
bana biçtiğiniz hayatı yaşamayacağım sevgili dostlar.. yalnızlığımı da acımı da aşkla kavgamı da tek başıma verdim.. şimdi o çukurları benim kazdığımı söylüyorsanız soruyorum, o çukurlardan çıkan toprakları hangimiz yuttu..
ben, tüm bu düşünceleri yaşarken bir anda 7, 65 i çıkarıp masanın üzerine koydu. cifr in içeriden gelen sesleri bölemiyordu umutsuzluğumuzu. "yazma" diye bağırdı ilk önce. hiç tepki vermedim. sol eline yakın yerlerde duran şarap şişesini alıp öpüşmeye başlarken o hareketlerimi izliyordu.
"ölümü yaz" oldu ikinci cümlesi. her hangi bir morgdaki her hangi bir cesed kadar soğumuştu aramızdaki diyaloglar. "zero" dedim. göz göze geldik o anda.
"artik hicbir sey yazamiyorum."
ben, tokat atmasını beklerken. ağzımı burnumu kanla bulamasını beklerken kalkıp gitti. giderken 7, 65 i masada bıraktı. çenemin altından kavrayıp yüzümü güldü:
"bir gun her seyden pisman olacaksin."
bana biçtiğiniz hayatı yaşamayacağım sevgili dostlar.. yalnızlığımı da acımı da aşkla kavgamı da tek başıma verdim.. şimdi o çukurları benim kazdığımı söylüyorsanız soruyorum, o çukurlardan çıkan toprakları hangimiz yuttu..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar