bugün
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- acıktım lan3
- tomşak dudaklı kezo4
- arkadaşlar aranızda rüya tabiri yapabilen var mı3
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- memleketime şiir3
- sosyal olarak başarısız insanlar3
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- bilgi içerikli başlık girmek3
- saraca092
- son zamanlarda sizi en çok mutlu eden şey neydi2
- romelu lukaku9
- kitap okuma alışkanlığı4
- muslettin amca3
- backrooms3
- anahtarı evde unutmak2
- çerçeve yasa31
- manchester by the sea2
- ama kafamız nasıl güzel2
- don giymemek3
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- ioc'dan identity graph a2
- eteğin altına pantolon giyen kız2
- hızır aleyhisselam ile görüşülebilir mi5
- 29 mayıs 19762
- türbede dua etmenin şirk olması13
- g i l d e d l i l y10
- 12 ağustos 2026 trump'a truth social davası2
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- bugün de ölmedik2
- yarından sonraki güne ne denir3
- kpss 20262
- bir güneşe bir de sana bakamam3
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- fazladan ölümsüzlük iksiri olan var mı4
- sokakta öpüşmek7
- barda yanınıza oturan aslında seri katil olan adam2
- sözlük yazarlarının goodreads sayfaları2
- yurt dışı çıkış harcı8
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- mutlu olmak2
- engelleyen insan kibri6
- ölümlülük iksiri2
- özgür özel15
rütbe-i akılları yani akıl seviyeleri bayağı bir acz cühela, geri kalmış topluluktur. her gördüğümde gülesim geliyor bu tip cahillere. 18 yaşındaki adamdan mebus olmazmış. sen ve 18 yaşındaki admaın rütbe-i aklını mukayese etsek onunki senden yüksek çıkar veled-i zina cahil. 24 yaşındayım ve yıllar yıllar önce 18 yaşında 3 dil konuşur, kütüphaneden çıkmaz, o zamanki bakanlardan daha kültürlü bir insandım. eminim böyle mükemmel gençlerimiz var. size kalsa 80 yaşındaki odun mebus olsun. görüyoruz meclisi yumruklar, kurşunlar, bardak kırmalar.
yok ergenmiş şumuş buymuş. ben 18 yaşında 6 dil konuşan insanlar tanıdım. ayrıca unutmadan fatih 18 yaşında padişah oldu 21'de fethetti istanbul'u.
edit: imla
edit 2:birde eksilemiş vatan haini gerici yobazlar. hep sizin yüzünüzden geri kaldık . sizin ve şeyh said'in arasında tek fark yok . gençler gelmemeli modernleşmemeli ve muasır medeniyet seviyesine erişmemeliyiz size göre değil mi kafalarını örümcek ağı bağlamış zevatlar?
yok ergenmiş şumuş buymuş. ben 18 yaşında 6 dil konuşan insanlar tanıdım. ayrıca unutmadan fatih 18 yaşında padişah oldu 21'de fethetti istanbul'u.
edit: imla
edit 2:birde eksilemiş vatan haini gerici yobazlar. hep sizin yüzünüzden geri kaldık . sizin ve şeyh said'in arasında tek fark yok . gençler gelmemeli modernleşmemeli ve muasır medeniyet seviyesine erişmemeliyiz size göre değil mi kafalarını örümcek ağı bağlamış zevatlar?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar