bugün

recep tayyip erdoğan

kendisi ile ilgili olumlu düsünceler aciklaninca yalaka ilan edileceginiz adamdir. hahahah cok komik lan. hee amk bana madalya verecek simdi, kömür odun hatta makarna da cabasi amk. o yüzden ben yalakalik yapiyorum. sirf kendi cikarim icin yani. sizin kafanizi seveyim.

hayir amk tamam bu adami desteklemeyelim kabul. ama karsisina ondan basarili bi lider koyun. yok o da yok haci. kusura bakmayin ama sizin yaptiginiz haybeye elestirmek baska birsey degil. sizin yerinizde olsam daha farkli seyler yapardim cünkü haybeye elestirmek bi boka yaramiyo.

madem kendinizi halktan daha üstün görüyosunuz eger rte halki kandirabiliyosa siz de kandirabilirsiniz hacilar. cünkü halk mal sizin gözünüzde. size tavsiyem gidin bi muhalefet partisine üye olun, genel baskan olun. rte ye rakip olun ülkeyi kurtarin. halk mal cünkü siz de über zeka oldugunuza göre iktirdar olamamaniz icin hic bir neden yok. hadiyin aslanlarim.

hee bunu da yapamiyorsaniz onu destekleyenlere neden hakaret edersiniz. fikrime katilma arkadas, fikrime karsi ol, bu senin hakkin. ama bana hakaret etme ya. insanlarin onurlarini hedef alma.
© copyright 2005 - 2026