ekşi sözlük yazarı escort kız

trajikomik orospu. evet zaten kız yaptığı işi yeterince legal ve doğal gösterdiği için özellikle bunu vurgulamak istiyorum.

(bkz: orospu)

nerdeyse "çok güzel buralar, paza kazanmak isteyen hiç durmasın" diyecek bir de amk. yok kültürlüyüm yok 26'tan küçüklerle yapmıyorum cart curt diyerek kendini aklamak olmaz hanımefendi. durumunundan halinden gayet memnun ya hani, o benim midemi daha çok bulandırıyor. kredi kartını falan bahane edip götü kaptırmış herkesin oyuncağı olmuş hala "en sevdiğim yazarı söylemem" diye kuyruğunu dik tutuyor amk.

öyle kredi kartı borcuyla yok ev kredisi için herkes bu işe başlasa ohooo memleket orospudan geçilmez. millet canını dişine takıyor alın teriyle, yeri geliyor deliriyor meclisin önünde yazar kasa parçalıyor hanımefendi ise "oh bundan rahat iş mi var 1 haftada borcumu kapattım 2.5 ay tatil yapıyorum" diye keyif çatıyor. o kazandığın paralar öbür tarafta çatır çatır o kaptırdığın götüne girecek o zaman bu kadar rahat edebilecek misin bakalım.

ne ekşide ne de burda herkesin aklı başında değil. içimizde yaşı küçük insanlar da var. tekrar ediyorum. ünlü olmak için yada başka birşey için kesinlikle bu sapkına özenmeyin. orospuluktan farkı yok yaptığının.

yaptığı kurabiye de yenmez bunun.