20 eylül 2012 fenerbahçe marsilya maçı

fenerbahçe'nin yine yanılttığı (aslında yanıltmadığı da) grup ilk maçı. adamlar şu anda en formda takım fransa'da, öyle ya da böyle.
şimdi arkadaşım çok çok iyi oynamadan, ki zaman zaman marsilya çok daha "komple" bir takım görüntüsü vererek üzerimize istediği gibi geldiği halde oyunu izlerken rahatlıkla öne geçeceğimizi biliyordum. yeterki defansif bir hata/sıçış yapmayalım diyordum bireysel olarak ve yapmadık zaten.
oyun bunu gösteriyordu.
yani bu takımın ölü hali bile içeride her takıma 2 gol atar, bu bariz belli. ve yaptık bunu.
ilk yarı bitti ve ikinci yarı ile birlikte golü yemiş marsilya yine aynı rahatlıkla oyun kuruyor ve yine aynı rahatlıkla da üzerimize baskı kuruyordu. ve aklımdan geçen şu idi:
bunları az biraz uyutur ve ara baskılar ile bir yerde pozisyonu yakalar 15 dk. içinde de golü atarız.
ve aynen dediğim gibi, bir ters top, tüm savunma düzeni altüst olan marsilya bir anda ters kanada giden topu takip edeyim derken kademeyi falan kaybetti "kedi" adam alex de souza da her zaman yaptığı gibi gelen asiste hayır demedi. gol ve 2-0.
ortalık bayram yeri ve diyorum, ki şimdi oyunu ele alırız ve 60 dk. yapamadığımız topa hakip olup, topu çevirme konusunda bir rahatlar ve adamları iyice düşürürüz. fakat nerdeeee?
şimdi kimse bana aykut demesin arkadaşım? ona sonra gelicem.
67 de alex çıktı, giren baroni. bir pozisyon hariç var mı bir adam geçme, top tutma, oyun rahatlatma! yok, sıfır!
adam jogging yapar gibi koşuyor! hırs sıfır! bu mu forma aşkı lan!
bienvenü bu takımdan gitmedi, ben kalıcam dedi, haliyle gönderemediler. Eee al arkadaş sana fırsat, çık kıçını yırt lan amk!
ama o ne, adam haplanmış gibi koşuyor sadece, bir tane top tuttu onda da pozisyonu yedi, dönüşte gol yedik!
stoch zaten kırılgan bir adam, ki o saatte (88 de) hiç girmemesi lazım, hadi girdin, bir top al sürükle, adam geç.
yok, haliye o da sıfır!
formayı sevsinler formayı, parayı değil amk!
şimdi sorarım size son 25 dakikaya 2-0 önde olan bir hoca 3 değişiklik yapıp bir tane yedek giren oyuncudan verim alamazsa ne yapacak?topu o mu tutacak ayağında, o mu 2 pas yaptıracak takıma.
takıma bakın bakalım. kaç tane adam ulusal ve uluslararası seviyede?
bizim zenci saatçi çocuk (bienvenü) hariç hepsi?
hadi bekir ve baroni'yi de ulusal/uluslararası saymayayım. tam 8 kişi.
evet 8 kişi devam etsek böyle 2 gol yenmez, yenmemeli arkadaş. nerede bu takımın sükuneti, sakinliği, herkes bir panik, herkes topu şişirme derdinde!! aklım sırrım almıyor amına koyayım lan, aklım sırrım almıyor be!
bana kimse aykut kocaman diye bahsetmesin, skerim onların ben fenerbahçe sevdasını, aşkını amk!
her yazılanın, her çizilenin, basının yazdıklarının gazına gelmesin kimse. bu takımda hocayı sevmeyen adamlar ve bundan ötürü "jogging" yapan adamlar gitsin, gidecek devre arasında. ben de buradayım.
ne aykut kocaman'mış be!

not: 90+4 te bakın bakalım baroni ne yapıyor kornerde. resmen sahte okey gibi duruyor lan adam!!

not2: bu sevda bitmez amk, alex'i mi tutuyorsunuz yoksa fenerbahçe'yi mi artık karar verin! alex'i tutanlar da onunla birlikte siktirsin gitsin brezilya'ya. verin teşekkür plaketini yollayın kardeşim devre arasında, adım gibi eminim bu takım şakır şakır top oynar.