20 eylül 2012 fenerbahçe marsilya maçı

Old trafford'da manchester united karşısında deplasmanda çift forvetle atak futbol oynatan fatih terimle, kendi evinde, mabedinde, şükrüsaraçoğlunda, hemde kendi evimizde oynamanın verdiği avantajı kullanacağız diye maç öncesi açıklama yapmışken tek forvetle takımını sakat bırakan aykut kocaman arasındaki tecrübe ve cesaret farkını ortaya koymuş olan maçtır.

keza yine hagi'li galatasaray zamanında ne olursa olsun hagi gibi maçın kaderini her an değiştirebilecek nitelikteki bir oyuncuyu asla oyundan almadı fatih terim. alex gibi değerli ve takımının en önemli, en klas, en istekli ve dakikalar önce gol atmış bir oyuncuyu neden oyundan aldığı sorusuna veremedeğimiz cevap da aykut kocamanın aklının karışıklığını ve fenerbahçeye fenerbahçeliye verdiği zararı gösteriyor.

şimdi aga fenerbahçeyi destekledik evelallah hasta galatasaraylı olduğumuz halde olmayınca olmuyor üzülmeyin ilk maçtır. amma'velakin manchester united'ı tutan fenerbahçeli kardeşlerimize şunu söylemek istiyorum (diğerleri alınmasın) ulan deyyuslar! ulan ingiliz mandası deyyuslar! dün iki kez gol diye bağırdık biz önce caner sonra alex, siz de marsilya diye bağırsaydınız keşke manchesterdan sonra bu yakışırdı ulan deyyuslar!