20 eylül 2012 fenerbahçe marsilya maçı

2-ci yarı ortalarında değişiklikler, bienvenu gibi kendi gitmiş ruhu kalmış oyuncunun oyuna sokulması, alex filan bunları da geçelim, olabilir, büyük teknik direktörler de hatalı ve ya alakasız değişikliler yaparlar zaman zaman.

asıl olay bence şu: futbol bilgisi bile olmayanın görmemesi imkansız olan şeyi fener antrenörü her nedense görmezden geliyordu, 2-1 gibi tehlikeli bi skorun üzerine hemen hemen takımın tamamını geriye çekip yatarsan o zaman doğaldır ki oyunun kalan bölümü senin için tehlike çanları sürekli durmadan çalacak. rakip orta çaplı avrupa takımı olan marsilya son 15.dk 8-10 kişile öyle rahat rahat top sürüyordu ki fener yarı sahasında adeta gol yoldayım, rötarlı da olsa gelyom diyordu.

ulan artık golü düşünmüyorsan skoru tutayım diyorsan eyvv bu da kabul, ama hiç olmazssa orta sahayı elinde tut, karşındakı en üst sınıf avrupa takımı değil ki, ne 10 kişiyle geriye yaslanması bu? karşındaki takım marsilya, bırak bari hiç olmazssa 3-4 oyuncun orta sahada bassın da adamların 10 kişiyle senin kale civarına gelmesini bi nebze engellesinler. real, barcelona, ve ya b.münih değil ki karşındaki, öylemi yoksa? bizmi halüsinasyon gördük acaba?

kısaca son 15.dk dönen oyunda fener antrenörünün çok çekingen oyunu ve göremediği* yanlış oyun stratejisi feneri 3 puandan etmiştir. yazık olmuştur emeğe.