bugün
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- sırrı süreyya önder28
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler2
- tutmayan başlık açma rehberi7
- silver ile evlenecek erkek53
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- gündüz uyuyup gece sokaklarda dolaşmak2
- birader bey birader bey2
- askerlik anıları6
- sarışın ve mavi gözlü kızla olmak2
- erecto dos andreas biraderitos3
- karınızın fileli çorap giymesine karışır mısınız2
- ilişki yapmaya üşenmek2
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- dün gece ne oldu12
- elinin içine hapşıran insan5
- sözlükteki linç kültürü12
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- cabrio araçla takla atmak3
- sarapci koala59
- eylül 2026 şanslı burçları3
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükteki linç tayfa6
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- stt geçmiş kondom kullanmak4
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- az veren candan cok veren maldan5
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- deccaliyet çağı6
- arap eli öpmek dudak karartmaz4
- titanikteki rose2
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
--taze sıcak sıcak teori + spoiler--
taze sıcak sıcak teori;
bu naomi ve arkadaşları dharma initiative den kalanlar olmalı. zaten sadece adadakileri öldürdüler. dışardakiler de bir yamuk olduğunu anladılar. zaten naominin defterinden desmond ve penny nin fotoğrafının çıkmasının ne açıklaması olabilir ki. penny tanımıyor naomiyi. desmond da öyle. desmond da adaya bir görev için geldiğine ve hatch görevlisi olduğuna göre naomi'nin de dharma üyesi olduğunu hesaba katarsak; hatch de sağlam olduğunu düşündükleri desmond u aramak için görevlendirildiler. sonuçta hatch quarantine içindeydi.
şimdi burdan yola çıkarak naomi mi iyi taraf, ben mi? yoksa yada bir üçüncü şahıs olarak jakob mı?. aslında dharma, mittoles bioscience, kazazedeler, ve dharmayı öldüren ben'in grubu. şimdi burdan yola çıkarak en mantıklı gözüken, önce dharma vardı. mittoles bioscience adaya geldi. dharma halkını öldürdü. mittoles bioscience burda ben ve richard önderliğindeki tayfa oluyor. adayı ele geçirdiler. manyetik bok püsürle adayı ulaşılamaz yaptılar. hatırlayın ben geldiğinde denizaltıyla uyutma yoktu. ama julieti bayıltarak getirdiler. ondan sonra pislik çıkmasın diye sinyal neyin hepsini durdurdular. jakob da ben gibi adaya gelenlerdendi. özel güçleri vardı. ben ile birlikte bir plan yaptılar. richard ile dharmayı ortadan kaldırdılar. dharmanın dışarıdaki kolu öç almak için adayı araştırdılar. belki de bunların önderi de desmond un izine ulaşan penny olabilir. penny dharmanın dışarıdaki koluna yardım ve yataklık ederek desmond un yerini belirlemeye çalıştı. kutuptaki iki adamın da manyetik alan değişimlerini aramaları burdan kaynaklanıyordu. yoksa penny'nin bunu tahmin etmesi olanaksızdı. dharma elemanları manyetik alandan haberdardılar. şimdilik vaktim kısıtlı olduğundan bu kadar yazabiliyorum. hatalar olabilir.
taze sıcak sıcak teori;
bu naomi ve arkadaşları dharma initiative den kalanlar olmalı. zaten sadece adadakileri öldürdüler. dışardakiler de bir yamuk olduğunu anladılar. zaten naominin defterinden desmond ve penny nin fotoğrafının çıkmasının ne açıklaması olabilir ki. penny tanımıyor naomiyi. desmond da öyle. desmond da adaya bir görev için geldiğine ve hatch görevlisi olduğuna göre naomi'nin de dharma üyesi olduğunu hesaba katarsak; hatch de sağlam olduğunu düşündükleri desmond u aramak için görevlendirildiler. sonuçta hatch quarantine içindeydi.
şimdi burdan yola çıkarak naomi mi iyi taraf, ben mi? yoksa yada bir üçüncü şahıs olarak jakob mı?. aslında dharma, mittoles bioscience, kazazedeler, ve dharmayı öldüren ben'in grubu. şimdi burdan yola çıkarak en mantıklı gözüken, önce dharma vardı. mittoles bioscience adaya geldi. dharma halkını öldürdü. mittoles bioscience burda ben ve richard önderliğindeki tayfa oluyor. adayı ele geçirdiler. manyetik bok püsürle adayı ulaşılamaz yaptılar. hatırlayın ben geldiğinde denizaltıyla uyutma yoktu. ama julieti bayıltarak getirdiler. ondan sonra pislik çıkmasın diye sinyal neyin hepsini durdurdular. jakob da ben gibi adaya gelenlerdendi. özel güçleri vardı. ben ile birlikte bir plan yaptılar. richard ile dharmayı ortadan kaldırdılar. dharmanın dışarıdaki kolu öç almak için adayı araştırdılar. belki de bunların önderi de desmond un izine ulaşan penny olabilir. penny dharmanın dışarıdaki koluna yardım ve yataklık ederek desmond un yerini belirlemeye çalıştı. kutuptaki iki adamın da manyetik alan değişimlerini aramaları burdan kaynaklanıyordu. yoksa penny'nin bunu tahmin etmesi olanaksızdı. dharma elemanları manyetik alandan haberdardılar. şimdilik vaktim kısıtlı olduğundan bu kadar yazabiliyorum. hatalar olabilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar