bugün

boraltan köprüsü

Ulan hayırdır neden bu boraltan köprüsü girdime bugün bu kadar artı geldi diye düşünürken başlığına girdiğimde Tayyip'in bahsettiğini gördüğüm konudur.

Yalamaları da hemen ortaya çıkmış bu konu hakkında sanki umurlarındaymışçasına vıyıklamaya başlamışlar. Umurunda olan TAyyip denen gürcünün bu konuyu siyasi bir malzeme etmeden önce umurunda olur. Umurlarında olsa Irak'ın Kuzeyinde Türkmenler Kürtlerin baskılarında, esaretinde, katliamlarında ses çıkartır, Umurlarında olsa biz Karabağ derken onlar Ermeni açılımı demezdi, Umurlarında olsa Biz 18 Mayıs 1944 Kırım Sürgünü derken onlar Dersim isyanınından Katliam diye bahsetmezdi, Umurlarında olsa Kıbrıs'ı satmaya çalışmazlardı, Umurlarında olsa bugün Suriyedeki iç karışıklıklarda Arapların, Kürtlerin tarafını tutacaklarına sabah akşam özgür suriye ordusu, esat mesat diyeceklerine oradak Türkmenler ne durumdadır derlerdi, umurlarında olsa Antep'te Türkmen sığınmacılara karşı isyan bayrağı açan soysuz arap ve kürt sığınmacıların en sert şekilde cezalandırılmasını, arap ve kürt sığınmacılara Türkmenlere karşı bu pervasızlığı kim verdiğini sorarlardı, Umurlarında olsa Türk dünyası dediğimizde arap dünyası, BOP demezlerdi.

Bu yüzdendir ki Boraltan'ı kullanmayın birader! Boraltan Türk devletinin, Türk Milletinin yani bu devletin asli sahiplerinin, bu milletin asli fertlerinin utancı ve derdidir. Sizin derdiniz ancak Cehape!!!!! deyip kendi arsızlıklarınızı, şerefsizliklerinizi örtmeye çalışmaktır. Namusunuz yoksa konuşmayın!.

Bununla beraber ismet Paşa'ya Ermeni demek de kimsenin haddine değildir, özellikle de Tayyip Gürcüsü, Abdullah Gül ermenisi ve bakanların büyük çoğunluğu da bilimum etnik garip varlıklardan olduğu sürece. ismet Paşa hatalarıyla, utancımızla Kurtuluş savaşımızda bulunan bir paşadır. Onun hataları Türkleri bağlar, onun hataları 30 Ağustos'u yani Kurtuluş savaşının zafere ulaştığı günü kutlamayı engellemeye çalışanları değil, keza 19 Mayıs'ı yani kurtuluş savaşının başlangıcını yasaklamaya çalışanları değil! Böyle bir çaba APO'nun ismet Paşa'ya Türk Milli değerleri üzerinden saldırması gibi olur.