bugün
- pandela23
- birazdan temmuza giriyoruz16
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası8
- atatürk'ü sevmemek8
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- yazarların akıl hocaları9
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- meksika6
- sevişirken yapılması gerekenler8
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- beyler bik bik erkek8
- tai lung17
- boyalı da saçların6
- siyonizm yahudilik değildir5
- hür iradenin bir yanılsama olması3
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- fransa8
- isveç6
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- iyi futbol oynar mısınız5
- ben geldim naneler7
- hoşgörü dini islam12
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- ekvador5
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- futbol33
- en sevilen gavur adı soyadı4
- hiç kız olmayan sözlük5
- türkçülük3
- 2026 dünya kupası38
- velvet52
- ekonomi4
- dünya16
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı9
- ateist dövmek11
- şeyhin götüne priz sokmak8
- 0 0 716
- en son seviştiğin zaman3
- iremga6
- lp3
- askerde en sevdiğiniz komutan4
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen5
- meme uçlarım kaşınıyor emsene diyen kız4
- bazı yazarların mal olduğu gerçeği3
- adananın normal bir şehir olmaması4
- sözlüğün kepenklerinin kapanması2
sevindirici olduğu kadar rahatsızlık da veren durumdur.
Genel müdürünüzün, personele ait tuvaleti kullanması bazılarına mutluluk verebilirken, tuvalette iken en hırçın ve pislik haline bürünen insanın kendisini dizginlemesi gerektiğinden rahatsızlıkta verebilmektedir.
Olay şu şekilde vuk-u bulmaktadır;
Tuvalete girildiğinde önce en sote kabin göze kestirilir. Lakin sotedeki kabinin hemen yanındaki kabinin alt kısmından görünen kaliteli ayakkabılar size hiç de yabancı gelmemektedir.
Midenizdeki baskılara daha fazla dayanamayıp kabine dalmak ile başlar bir rahatlama fasilitesi olan tuvalet ihtiyacının, nasıl da rahatsızlık veren bir hal alacağını anlamakla geçecek dakikalar. *
boşaltım sisteminiz klozete haykırmak ister, ama siz kıç kaslarınızı boşaltım esnasında çıkacak sesi minimumda tutabilmek için fazladan çalıştırırsınız.
Lakin genel müdürünüzün pek umrunda da değildir bu. "Şirket benim değil mi lan" güvencesinde, afedersin, "çatır çatır" boşaltmaktadır adam.
Siz de artık karşı koyamazsınız ve haykırırsınız klozete.
- blofopepwfpflewlnf!!!
işte, en can alıcı saniyeler başlamıştır. Taharet faslından sonra lavaboda karşılaşmamak için taktikler kurulmaya başlanmıştır kafada.
iki seçeneğiniz vardır.
içinizden;
- "lan, açıp kapıyı basıp gideyim ellerimi yıkamadan" dersiniz, aklınıza "suya, sabuna dokunun" reklamları gelir.
- "bekleyeyim de şu herif çıksın gitsin" dersiniz, aylar olur, yıllar olur çıkmaz, sanki o da sizi bekliyormuşcasına, şansınıza lanet edersiniz.
ve artık acı veren bir hal almıştır o ortamda teneffüs etmek. Gözünüzü karartır çıkarsınız kabinden. lavaboda temizlenirken duyduğunuz kapı gıcırtısı ile beyninize daha fazla kan pompalanmaya başlar.
Ve işte çıkmıştır sultan ve aynadan göz ucuyla kesişirsiniz. Ast-üst ilişkisinden dolayı ilk selamı sizin vermeniz gerektiğinden vazifenizi yapar ve yavaştan uzarsınız.
Sonuç olarak çatır çatır sıçan müdür, karnına ağrılar giren yine gariban eleman olmuştur.
Kahrolsun bu düzen karrrrrrdeşim.
Genel müdürünüzün, personele ait tuvaleti kullanması bazılarına mutluluk verebilirken, tuvalette iken en hırçın ve pislik haline bürünen insanın kendisini dizginlemesi gerektiğinden rahatsızlıkta verebilmektedir.
Olay şu şekilde vuk-u bulmaktadır;
Tuvalete girildiğinde önce en sote kabin göze kestirilir. Lakin sotedeki kabinin hemen yanındaki kabinin alt kısmından görünen kaliteli ayakkabılar size hiç de yabancı gelmemektedir.
Midenizdeki baskılara daha fazla dayanamayıp kabine dalmak ile başlar bir rahatlama fasilitesi olan tuvalet ihtiyacının, nasıl da rahatsızlık veren bir hal alacağını anlamakla geçecek dakikalar. *
boşaltım sisteminiz klozete haykırmak ister, ama siz kıç kaslarınızı boşaltım esnasında çıkacak sesi minimumda tutabilmek için fazladan çalıştırırsınız.
Lakin genel müdürünüzün pek umrunda da değildir bu. "Şirket benim değil mi lan" güvencesinde, afedersin, "çatır çatır" boşaltmaktadır adam.
Siz de artık karşı koyamazsınız ve haykırırsınız klozete.
- blofopepwfpflewlnf!!!
işte, en can alıcı saniyeler başlamıştır. Taharet faslından sonra lavaboda karşılaşmamak için taktikler kurulmaya başlanmıştır kafada.
iki seçeneğiniz vardır.
içinizden;
- "lan, açıp kapıyı basıp gideyim ellerimi yıkamadan" dersiniz, aklınıza "suya, sabuna dokunun" reklamları gelir.
- "bekleyeyim de şu herif çıksın gitsin" dersiniz, aylar olur, yıllar olur çıkmaz, sanki o da sizi bekliyormuşcasına, şansınıza lanet edersiniz.
ve artık acı veren bir hal almıştır o ortamda teneffüs etmek. Gözünüzü karartır çıkarsınız kabinden. lavaboda temizlenirken duyduğunuz kapı gıcırtısı ile beyninize daha fazla kan pompalanmaya başlar.
Ve işte çıkmıştır sultan ve aynadan göz ucuyla kesişirsiniz. Ast-üst ilişkisinden dolayı ilk selamı sizin vermeniz gerektiğinden vazifenizi yapar ve yavaştan uzarsınız.
Sonuç olarak çatır çatır sıçan müdür, karnına ağrılar giren yine gariban eleman olmuştur.
Kahrolsun bu düzen karrrrrrdeşim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar