bugün

r10 net

tabir yerindeyse ekmek değil de pasta yememe sebep olmuş site. veritabanı hasarları çıkmadan önce her şey gayet yolundaydı. herkes halinden memnun, işler tıkırındaydı. ne olduysa veritabanı kaybı ve ardından yönetim katında gerçekleşen restleşmelerden sonra oldu. şu gün siteye girmeye çalıştığında bile sorun yaşıyorsun. bir ara cloudflare denediler ama olumlu geri dönüş alamadılar.

bugün yönetim kadrosunun yetkileri alınıp hepsi tek tek banlandı, gerçekten garip. böyle köklü bir değişim kime fayda kime zarar getirir aslında az çok anlayabiliyoruz.

misal satış konuları epey sekteye uğramış durumda. ticaret bitme noktasına gelmiş. herkes " forumda " bölümüne yönelmiş.

işin garip kısmı dedikodu vb. yakıştırmaları hep bayanlara yaparız lakin bunca erkeğin olduğu bir ortamda uzun süre suların durulmaması neye bağlı merak ediyorum. en sevmediğim şeyse insanlara, onlar gittikten sonra kin kusanlar. eski yönetim ya da yeni yönetim beni zerre ilgilendirmiyor. ancak adam gittikten sonra arkasında kelam ediyorsan senin adamlığın benim için bitmiştir.

türkiye'nin en çok girilen ilk 20 sitesinden birinde olanlar beni derinden üzmüştür. umarım her şey yoluna girer.