bugün

31 temmuz 2012 zorlu center işçi ve halk kavgası

onur koçyiğit saldırı ile ilgili olarak tıvitır'dan bildirmeyi sürdürüyor:
"Çevik kuvvet biraz önce yaka paça aldığı arkadaşları bıraktı. Yaklaşık 20 kadar kişiyi Poşulu ağabey pazarlıkla aldı. HELAL OLSUN diyoruz."

"Yeni gelen çevik kuvvet de ülkücülerin bir kısmını dağıttı, bir kısmı hala tekbir çekip "Teröristlere ölüm" çığlı atıyor..."
"Ayazağa'da elektrikler kesildi. işçiler şantiyenin jeneratörünü çalıştırdılar. Polis kapatılmasını ve karanlık olmasını istiyor."
"Ortalık sakin ama işçiler havanın sıcak olduğunu ve soğutma/havalandırma çalışmazsa içeride duramayacaklarını dışarı çıkacaklarını söylüyor."
"Soranlar oluyor: Silahla yaralanma BiLDiĞiM kadarıyla yok. Söylemesi kötü ama Ayazağa Karadenizlidir ve her evde ne yazıkki silah bolca var."
"Bir faşizm pratiği olarak elektrik kesmek: Az ilerdeki Maslak villaları gökdelenleri apartmanları rezidansları ışıl ışıl. Ayazağa? YOK."
"Ülkücüler ile polis arasında dakikalardır bir pazarlık sürüyor, nedir ne değildir bilmiyorum ama gergin bir ortam var. Şantiye sakin."
"Kalabalık büyük oranda dağıldı, 40-50 kişi kadar ülkücü caddeyi terketmiyor. Polis sabah namazı sonrasını da bekleyeceğini söyledi."
"8-10 yaşlarında bir çocuk bir şişe su bir de limon verip kaçtı yanımdan. Gönderen arkadaş/lara teşekkür edeyim buradan. * "