bugün

31 temmuz 2012 zorlu center işçi ve halk kavgası

Sol portaldaki haberi verilen olayların enaz 5-6 tanesinde doğrudan doğruya müdahil olarak bulunduğum ve nasıl uydurmacı, provakatör bir ekiple çalıştıklarını bildiğim için iplenmemesi gereken haber klasmanında haberdir.

Ha bir de AKP'den gaz alan ülkücüler yorumu çok güzel olmuş lan. Bizim bildiğimiz AKP'den gaz alan ve AKP öncesinde terör sıfıra yakınsamışken,akp iktidarı sonrası bugün bir ton asker şehit eden Teröristler var oğlum.

Sol portalmış Kıçımın portalı.

PKKlılar okulda Atatürk afişlerini indirir, Faşist TGBliler solculara saldırdı olur,
PKKLılar okulda kulup standı basar, faşist bilmem ne kulubu solculara saldırdı olur,
PKKLılar okulda ülkücünün birinin kafasına baltayla vurur öldürmeye çalışır, Faşist ülkücüler baltayla saldırdı olur
PKKlılar Kütahya'da Ülkücü bir çocuğu öldürür, faşistler kürtlere saldırdı olur,
PKKLılar yasal bir kulup etkinliğini şiddetle engellemeye çalışır ama başarılı olamaz, Devrimciler faşist etkinliği üniversiteden kovdu olur
PKKlılar Kantin basıp pusu atar, bayrak indirir, Faşistler demokratik tepkilerini ortaya koyan solcuları dövdü olur.
PKKLılar yolda gördükleri yalnız bir milliyetçi çocuğa 10 kişi dalar, Milliyetçi biri devrimcilere saldırdı olur.

Allahın belası iftiracı köpekler.

Toplumca cinnet geçirme geyiğine gelince. Bu ülkede etnik nedenden ötürü Türkler kavga gürültü çıkarmaz. Çıkarmamıştır, bundan sonra da çıkarmayacaktır da. PKKlıların egemenlikleri altına almak istedikleri mahalleler, ekipler vardır, bunlar her türlü saldırganlığı yaparlar, Bu mahallelerde hırsızlık, ahlaksızlık, uyuşturucu, taciz gırla gider. Böyle bir durumda tepki verince de sen suçlu olursun. Daha akşam eve gelirken Sapphir kulesinin önünde bir zenci turisti taciz etmiş bir kürt, zenci turistin veryansını üzerine Turisti dövmeye çalışıyordu, üzerine bir de arkadaşları yanındaki erkek arkadaşını dövmeye çalıştılar, tek başıma bir şekilde bırakın kavgayı diye uyarınca da yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı biz suçlu olduk, dayakla tehdit edildik mahallenin çocuğu olmadığımızdan da bu kişileri tanımıyordum. Şimdi ben bu adamların yerini yurdunu bilsem, akabinde kaç yıl oturduğum gültepe'ye insem orada vatansever, milletsever, ahlaksever kardeşlerimle bu heriflere hadlerini bildirsem sen nasıl milleti taciz edersin diye biz mi suçlu olacağız? Polis hiçbir halt etmesin, kule güvenliği kapısının önündeki olaya hiçbir halt etmesin, mahallenin esnafı hiçbir halt etmesin sonra ben bir şeyler yapmaya çalışınca ben suçlu olayım. Akabinde de sapphire kulesi önünde kürtlere Selim Pusatçılar saldırdı olsun he?