bugün

kemalistlerdeki inanılmaz arap takıntısı

ingilterede bulunduğum dil kursunda yaşanılmış türk kızlarındaki arap takıntısıdır.

ingiltere'de dil kursunda sınıf listesine göz atarken yanımda türk olduğunu her haliyle belli eden 2 tane türk kız gördüm. tabi selamlaştık nerdensiniz falan. istanbullularmış ve görünüşlerine göre baya entel takılan tiplerdi. neyse bunlar sınıf listelerine bakıyolardı bi tanesi "ayy sınıfımda arap var yaa" dedi diğeride neyse boşver takma kafana ya falan diyince beynimde şimşekler çaktı. ne olmuş dedim arap varsa yani. kız "ya ben sevmorum onları çok iticiler" dedi. yok saçmalama dedim benim sınıfımda 6 tane arap var ve hepsi gayet iyi, zararsız insanlar dedim. bak dedim boşver takma kafana sevmiyosanda belli etme. diğer kız bana "sen niye savunuyosunki onları" dedi bana. bende hayır dedim daha önce tanıştığım türklerde aynı şeyi düşünüyolardı onun için biraz sinirlendim. onlarda insan sonuçta, hem bi çok fırlama avrupalılardan iyidir dedim. en önemlisi din kardeşlerimiz dedim.

en son bunlar hmm neyse tamam tanıştığımıza memnun oldum falan gidiyolardı en son dedim sizin dininiz ne? dediler müslümanız . dedim eğer müslümansanız gereğini yapın ve bu ırkçılıktan vazgeçin! o anda ayarı yiyip baya bi bozulmuşlardı.

kemalist olduklarınıda facebook tan onlarla arkadaş olduğumda öğrenmiştim bunuda belirteyim.

aslında onlara kızmamak lazım, esas kızılması gereken bize 100 yıldır araplardan nefret etmemiz gerektiğini aşılayanlar! bilmem anlatabildim mi...