bugün
- biz bu aptallık ile nasıl mücadele edeceğiz ya8
- arkadaşlar yogaya başlayalım mı10
- recete7
- yagmurcu12
- dinamik güler yüzlü takım çalışmasına yatkın6
- yazarlara çaylakken neler oluyor3
- otobüste açamadığı camı kıran erkek12
- gocu geldi gocu geldi3
- bülent ortaçgil dinlerken hüngür hüngür ağlamak2
- namazın amacı12
- telefonu bırakmak isteyip asla bırakamamak4
- çaylaklar cennete mi gidiyor cehenneme mi2
- sözlüğün en masum yazarları24
- ismail kartal16
- yapay zeka 10 yıl içinde tüm insanları öldürecek3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı23
- müfredatta eleştirel düşünce2
- her sabah yeniden başlamak2
- 9 eylül izmir in kurtuluşu6
- kavanozda gizlenen biyolojik saatli bomba3
- kadın bacağı paylaşan mehdi7
- sana değer'i aç sana değer i2
- adana dürüm vs adana porsiyon9
- claudian clouds21
- gammazların gizli hesapları görebilmesi2
- sözlüğün en kültürlü yazarı6
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi7
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum5
- niye uyandık sözlük5
- gebze yi gebze yapan şeyler6
- chp'nin 103 yılı reklamı5
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- elif cansu eda zehra ilkin hande derya vargas gizo2
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak5
- adnan selçuk mızraklı3
- komünistlerin tatar sürgünü4
- uyudun mu11
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan2
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır6
- bir kız amının reklamını yapmadan ne kadar dayanır2
- mao zedong'un serçe katliamı2
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- serhat kılıç25
- queen ravenna ve cinleri14
- şönt baca3
- meftune2
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- şeffaf ayakkabı9
- at eti yemek5
çoğu sahnesinde iptal etmiş, sözlük tarafından pek kaale alınmamış başarılı komedi filmi.
--spoiler--
başlangıcı durağan, ortalara geldiği an hızlanan ve en sonunda bombaları teker teker patlatan yapım benden tam olmasa da tama yakın puan aldı. hangi sahnesini kaleme alsam bilemedim.
- bir çok filme ve diziye gönderme yaptı. the big bang theory dizisindeki howard ve annesi arasında geçen bir konuşmanın benzeri yaptı ve koparttı. star wars göndermesini yazmayı bile düşünmüyorum.
- filmdeki hanım kızımızın uyuşturucu kullandıktan sonra kafayı bulması ve belkide nefesleri tutarak izlenebilecek en önemli sahnede ortaya çıkıp çılgınlar gibi küfür etmesi başlı başına baş yapıt.
- filmin sonundaki 3 arabanın kovalama sahnesi müthişten öteydi. arabalar almışlar aralarına limuzini ver allah sıkıştır. sarhoş olan kızı arabadan atma sahnesi süper, finalde limuzini patlattıkları kısım 10 numaraydı. zamanı olan da olmayan da izlesin ve keyiflensin derim.
--spoiler--
--spoiler--
başlangıcı durağan, ortalara geldiği an hızlanan ve en sonunda bombaları teker teker patlatan yapım benden tam olmasa da tama yakın puan aldı. hangi sahnesini kaleme alsam bilemedim.
- bir çok filme ve diziye gönderme yaptı. the big bang theory dizisindeki howard ve annesi arasında geçen bir konuşmanın benzeri yaptı ve koparttı. star wars göndermesini yazmayı bile düşünmüyorum.
- filmdeki hanım kızımızın uyuşturucu kullandıktan sonra kafayı bulması ve belkide nefesleri tutarak izlenebilecek en önemli sahnede ortaya çıkıp çılgınlar gibi küfür etmesi başlı başına baş yapıt.
- filmin sonundaki 3 arabanın kovalama sahnesi müthişten öteydi. arabalar almışlar aralarına limuzini ver allah sıkıştır. sarhoş olan kızı arabadan atma sahnesi süper, finalde limuzini patlattıkları kısım 10 numaraydı. zamanı olan da olmayan da izlesin ve keyiflensin derim.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar