bugün

galatasaray

Transferde sıfır planla , sarı kırmızılı renklere aşık olan biri olarak söylüyorum ''ezikçe'' hareket eden yönetime sahip yüce kulüp.

Kulübün adı G.saray ise ve bu kulüp ezici olarak şampiyon olup taraftarını coşturmuşsa ( her ne kadar kısıtlı kadroyla da olsa ) ve dahası rüzgar ardından eserken üzerine birde şampiyonlar ligine direkt katılıyorsa siz bu kulübü assaidi , dany ve umutla falan kan dı ra maz sı nız!

Bu kadar pintilik galatasarayın menfaatlerine değildir sevgili yönetim. Verdiğin sözlerin paçavra olduğunu anlıyoruz. Basketbol şubesinde de durum aynı. Şu kulüp sanki 6. 7. bitirmiş geçen sezonu. ulan şampiyon olduk cl'ye gideceğiz , dibine kadar kombineler bitmiş şimdiden , taraftar senden bir şey istiyor onu da sözde gs menfaatleri uğruna sikip atıyorsun. Başka takımların taraftarlarını da rezil ediyorsun sözlerini tutamayınca.

Fatih hocada kenarda iki büklüm. Yok efendim tasarruf. Geleceği görün akıllanın biraz , şu takıma adam akıllı yıldız alın. umutla danyle olmaz. Kime diyoruz gerçi biz..
© copyright 2005 - 2026