bugün

uludağ sözlük

sıcak aile ortamı yalan olan sözlük.

bendeniz gibi umutsuzluk en büyük günah şiarını benimsemiş birine bile bunları hissettirdiyse bayağı vahim durumda olan sözlüktür insan ilişkileri bakımından.
son olarak aramıza katılan 1. nesil fake yazar * aslında bir şeyi anlamamıza yardmcı olmuştur.

adam, sözlükte bunca zaman omuz omuza yazmış yazarlarla ilgili; ki hepsiyle online listesinden de olsa komşuyuz, yalan ya da gerçek kötü şeyler yazdı. iğrenç yorumlar yaptı. bu adam bunları bir maske arkasına gizlenip yaptı. sözlükte çeteler kurup yaptı. aramızdaki bazı yazarlardan bilgi alıp yaptı. o yazarlar ki; o bilgileri dost görünerek elde etmişlerdi, bu adama ya da gruba sattılar. onlarca artı yağdırdılar komşularını yerden yere vuran entrylere.

dürüstçe karşımızda durmalıydı oysa düşman. böyle alçakça, fitneyle, dedikoduyla saldırmamalıydı. saldırsa da biz destek vermemeliydik. bundan zevk almamalıydık. bu hadisede sınıfta kaldık be sözlük! televizyonlarda magazin programları izleyenlerden betermişiz meğer. komşumuzun zaaflarından zevk alıyormuşuz meğer.

stevemcqueen'e kızardık *, şimdiki durum daha mı güzel sizce? adam küser, geri gelirdi. ne dönekliği kalırdı, ne istenmeyen oluşu... hepsini taşırdı. "tükürdüğümü yaladım." derdi dürüstçe. şimdi ne oluyor? en asil yazarlar "küstüm" deyip, tavır yapıp gidiyor, ardından radyolarda geziyor, fake'iyle de sözlükte esmeye devam ediyor.

edit: olup biteni sevmedim sözlük. belki itiraflara taşınması gerek bunun bilemiyorum. gereğini modlar yapar artık. yaptığının arkasında durmalı insan.