bugün

kadın olmadığı düşünülen bir yazarla sevişmek

sözlük hayatına yeni başladığım dönemlerdi. kimsenin dikkatini çekmeden, kendi düşüncelerimi yazıp çiziyordum. zaten kullanıcı adım da bir kadının kullanacağı bir türden olmadığı için sözlüğün %80 ini oluşturduğunu düşündüğüm 16-22 yaş sınırındaki, abazan yazarların dikkatini çekmiyordu. bu durum hoşuma gidiyordu. zira herhangi bir yazıyı beğenip o yazar özel mesaj atmaktan çekinmiyordum çünkü; mesaj attığım yazarlar bir bayan olacağımı akılların ucundan bile geçirmiyor olsa gerek ki, sadece teşekkür ediyorlardı. bu olay ziyadesiyle hoştu. zaten olması gereken de budur. zira sözlüğe bayan avına gelmek düpe düz abazanlığın verdiği şapşallıktır.

günler bu şekilde geçerken, bir sabah uyanıp sözlüğe göz atmak istediğim de sözlüğe bir türlü giriş yapamıyordum. ilk anda acaba şifremi mi değiştirdim diye düşünürek, bir kaç kez daha giriş yapmayı deniyordum ama sürekli giriş yapamıyordum. daha sonra sözlükte bir hata olabileceğini düşünüp denemekten vazgeçmiştim. gün içersinde maillerimi kontrol ederken, sözlükten gelen bir mesaj dikkattimi çekmişti. hemen maili açıp okumaya koyuldum. aman tanrım bu da neydi gelen mail aynen şu şekildeydi;

merhaba ......*,
/../2012 22:06 itibari ile sozluk kurallari geregi uyeliginiz silinmistir.

http://www.uludagsozluk.com


bir anda çok şaşırmıştım, zira ben etliye sütlüye karışmayan bir yazardım ve söz konusu mailde hangi girim sonucu silik olduğum yazmıyordu. hemen sözlüğün iletişim bölümünden birilerine ulaşmak istedim ama malesef kimseyle iletişime geçemiyordum. içimi gereksiz bir hüzün kaplamıştı. bütün yazdığım girilerimi artık düzeltemeyecek hadda silemeyecektim bile.

işte o an anladım ki bu sözlükte ve çoğu diğer sözlükteki gibi olmalıydım. yani insanların dikkatini çekip, ağır başlı olmamayı yeğlemeliydim. ve 1 günlük kısa bir çaylaklık döneminden sonra gene yazardım. ama bunca bambaşka biri olarak dönmüştüm. zira artık o eski cici kızdan eser kalmamıştı, artık cesur ve format çerçevesinde insanların ellerini sikinde bırakmaya başladım. tanrım bu çok eğlenceliydi. insanların nasıl iki yüzlüğü olduğunu görmek, nasıl karekter yoksunu olduklarını görmek bana müthiş eğlenceli geliyordu hemen yazdığım ilk hikaye sonunda nick altıma saldırmaya başladılar. söz konusu hikaye (bkz: sınıfın şapşal çocuğuyla sevişmek) nick altıma erkek olmadığımı ima eden yazılar yazan abazanlar özel mesajla da çok cesur olduğumu ve benimle tanışmak istediklerini söylüyorlardı. saygılı olup insanca mesaj atanlara, bunun mümkün olmayacağını anlatmaya çalışırken 16 yaşında kalan ve bütün hayatı seks üzerine kurulu olanlara bunu bir türlü anlatamıyordum. zira her gün merhaba, tanışalım mı? sevişebilir miyiz? mesajlarını atmaktan sıkılmıyorlardı. bense iyi ki diğer nick'imden kurtulmuşum diyorum. zira 4 yıllık sözlük hayatım boyunca hiç bu kadar eğlenmemiştim sağolun abazalar *.

ha tanım girmeyi unutmayalım ve onuda şöyle bir yere iliştireleim. kadın olmayan bir yazarla sevişmek isteyen gay erkektir.

son olarak bu başlık bizzat kendim tarafından canlandırılacaktır. zoruna gidenin malum yerine gitsin.

(bkz: iğrençsiniz ibneler)

edit:biradetbeyefendi'ye anlayışı için teşekkür ederim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar