siklenmeyen yazarlar birliği

şey gibi yapalım. mmmm şey .

bu fight clupta sandalyelere oturuyorlar da anlatıyorlar ya. ondan yapalım. çok uğraştığımız ama hiç siklenmediğimiz anılarımızı yazalım buraya. çok güzel olur olur. sohbet havasında geçer valla bak. sonra birbirimiz artılayalım. ilk kez siklenelim lan. silkelenelim ve kendimize gelelim. *
bir keresinde koskoca bir kitabı analiz edip buraya yazmıştım lan. zaten sözlüğün eziklerindendim ama ilk kez böyle bişe yapayım uğraşayım kesin istatistiklere girer biraz popi kaparım diyordum. hatta başlık (bkz: insanı uçuruma götüren sözler) idi. ben açmıştım başlığı. bütün dini zedeleyen ama halkın diline işlemiş (mesela; allah baba, kahretsin vb) kelimeleri analiz edip yazmıştım.

-flashbag-
bu sefer siklenecem olum bu sefer çok farklı olacak. koskoca kitap amk. bişe derler herhalde. nihahahahhaha
-flashbag-

peki sonuç; 2 oy mu ne almıştı. biri artı diğeri eksi. birazcık olsada siklenme belirtileri göstermiştim. boru değil 27.000 kişide iki kişi. ama genel olarak ne istatistiklere girdim, ne de başlık sol framede dönmüştü.* ben de silmiştim umarsızca, hayınca zalımca...

sonra bende insanların daha çok dini değilde erotik egzotik ve fantastik şeyleri sevdiğini keşfederek o yönde yazmaya başladım. bugün sonuç 735 karma . twitterda 5000 nin üzerinde takipçi. ama sonuç yine aynı; siklenmiyorum.

****

benim siklenmeme manifestom buydu arkadaşlar. yani karmanın falan siklenmekle alakası yok. siklenmenin neylen alakası var onuda bilmiyorum. zaten bilsem siklenirdim. ama şunu bilin ki bilsem size söylerdim lan. sabırla okuyan tüm siklenmeyendaşlara gelsin. canlarımsınız.

edit; (#15796146)eğer kimse siklemiyecekse ben lider olurum!