bugün

kaldırıma doğurup bebeği bırakan annemsi yaratık

heyt beeee! bir tabu daha güvenlik kameraları sayesinde yıkıldı. teknoloji, sen ne menem bir şeysin ki zaten var olan ama konuşulmayan şeyleri bize konuşturma yetisi veriyorsun.

türkiye sınırları içerisinde bu şekilde doğan çocukların istatistik rakamlarına bakarsanız, aslında toplumca dokuz doğurduğumuzu açık bir şekilde görürsünüz. şimdi tutup da 17 yaşındaki sabi sübyanın müslümanlığını sorgulayacağımıza, bu kızı bu şekilde müslüman yapanları irdeleyelimde belki bir yaralı parmağa işemiş oluruz.

bu bebeğin kaldırama düşürmeden neler yapsaydık da, dünyaya ilk geldiği anda teninde soğuk bir beton hissetmeyeydi. bu arada babası diye iddia edilen adam 17 yaşında!

eğer ki bu kızımız aile de iyi bir eğitim alabilseydi, kaldı ki bu kızımız ailede alınan eğitim şöyle kenarda dursun, bunun babası bir kere bile kızım dememiştir.

eğer ki bu kızımız okulda iyi bir eğitim alsaydı yine 16 yaşında hamile kalmazdı. okulda iyi bir eğitim alabilmesi için de en başta iyi bir eğitim sistemi olmalı ya, o kısım zaten kronik!

eğer ki kızımıza seksin bir tabu olduğunu değil de, bilinmesi gereken bir şey olduğu öğretilseydi, yine bu durum meydana gelmezdi. hemen öyle lapin gibi zıplama ağzını burnunu dağıtırım. 16 yaşındaki bir kızın seksi bilmesi demek, korunmayı bilerek sabah akşam güvenli seks yapması anlamına gelmez. seks teorik olarak da öğretilebilir.

ama biz eğitimini veremediğimiz, konuşmaya utandığımız her şey için bir yasak getirdiğimizden dolayı, bu ve bunun gibi olayları duymaya, görmeye mahkumuz.

böyle olayları görmek istemiyorsak, çocuklara seksi anlatacaksın arkadaş. yozlaşmak istemiyorsan, bunun için uygun olan yaşı da söyleyeceksin. müslümanlığın gerekliliğini de savunuyorsan, o zaman da evlilik dışı seksin günah olduğunu anlatacaksın. yoksa her sikin başına bir polis, her bir kıza da bekaret kemeri vursan bu olayları sike sike göreceksin.