bugün
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- yaşlandığının farkına varmak9
- apı uygulama programlama ara yüzü2
- allah'ın doğurmamış ve doğmamış olması2
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- tarım3
- ekşi sözlük referans17
- kartoncu birader vs erecto bey3
- müzik dinlemek5
- almanya12
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- dağ evi olmayan erkek5
- asosyal ve çirkin olmak4
- sözlük yazarlarının kekleri5
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- yahudilere sallayan kitaplar3
- namaz5
- sözlüğün çok durgun olması6
- kedi5
- mekke anlaşması20
- hesaplama3
- eva mendes2
- sigara içmeyen erkek4
- clean girl akımı4
- 11 ağustos 20262
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- sıcak hava vs soğuk hava6
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- ekonomi16
- adavet2
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- yağmur2
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- şapka ve scream maskesi takıp dolaşmak2
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
- ulu parti5
- özgür özel7
- baliye balayına gitme ezikliği4
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz2
- türkiye10
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- 2000 doğumlu kızlar5
- eline kız götü değmemiş sözlük erkekleri2
bak bak. galatasaray a gelince var mı bir görüntüsü sorusu çıkıyor ortaya. ama fenerbahçe için böyle bir soru sorulamıyor çünkü götleri yemiyor, çünkü yok.
galatasaray a gelince "ama o zaman teşvik primi serbestti" lafları ediliyor. ama bilmiyorlar ki benim iddia ettiğim şey teşviği ve şikeyi galatasaray ın türkiye ye getirdiğidir ve "ama o zaman teşvik primi serbestti" tarzında edilen laflarda bu dediğim şeyin kanıtıdır.
galatasaray a gelince o zaman ki federasyon başkanının galatasaray ın teşvik primlerinin yasal olduğunu söylemleri, federasyon hakkında "fenerasyon" türü lafları ortaya çıkartmıyor. çünkü kendilerine yapılınca her şey serbest. iyi alışmışlar.
galatasaray a gelince "şampiyonluğu kaybedince hazmedemeyen beşiktaşlı karalaması" oluyor. ama sadri şener in sene başından beri yaptığı çirkeflikler hakkında "oo adam haklı olum" deniliyor.
galatasaray a gelince "bunlar resmi kayıt değil" oluyor. fenerbahçe ye gelince yasal olmayan yollarla elde edilmiş her türlü şey resmi kayıt oluyor.
yani fenerbahçe söz konusuya her şey mübah oluyor.
savunmalarına baksanıza.
" o zaman teşvik primi serbestti"
" zalad şike mi yapmış nerede görüntüsü"
" şampiyonluğu kaybedince hazmedemeyen beşiktaşlı karalaması"
sergen in hareketi hakkında zaten ağızlarını açamamışlar.
en büyük şike kanıtınız ise zaten 8-0 lık maçtır. gidin pislik dolu tarihinizi öğrenin önce. ben sizin fenerbahçe tarihine meraklı olduğunuz gibi, gs nin pislik dolu tarihine meraklı değilim.
bir de aman nolur sallamayın beni bundan sonra hatta beni bırakın fenerbahçe yi sallamayın yapabiliyorsanız. arada bir fenerbahçe başlığından ya da fenerbahçeli futbolcuların başlıklarından çıkmayı deneyin, yazmamayı deneyin. fenerbahçe başlığına yazan sizlersiniz, fenerbahçeli futbolcuların başlığına yazan sizlersiniz, fenerbahçeli yazarların başlıklarına yazanlar sizlersiniz. durup bir kendinize baksanız, hazımsızlığınızın, fenerbahçe kompleksinizin ne safhaya geldiğini göreceksiniz de neyse. çok da sikimizdesiniz.
galatasaray a gelince "ama o zaman teşvik primi serbestti" lafları ediliyor. ama bilmiyorlar ki benim iddia ettiğim şey teşviği ve şikeyi galatasaray ın türkiye ye getirdiğidir ve "ama o zaman teşvik primi serbestti" tarzında edilen laflarda bu dediğim şeyin kanıtıdır.
galatasaray a gelince o zaman ki federasyon başkanının galatasaray ın teşvik primlerinin yasal olduğunu söylemleri, federasyon hakkında "fenerasyon" türü lafları ortaya çıkartmıyor. çünkü kendilerine yapılınca her şey serbest. iyi alışmışlar.
galatasaray a gelince "şampiyonluğu kaybedince hazmedemeyen beşiktaşlı karalaması" oluyor. ama sadri şener in sene başından beri yaptığı çirkeflikler hakkında "oo adam haklı olum" deniliyor.
galatasaray a gelince "bunlar resmi kayıt değil" oluyor. fenerbahçe ye gelince yasal olmayan yollarla elde edilmiş her türlü şey resmi kayıt oluyor.
yani fenerbahçe söz konusuya her şey mübah oluyor.
savunmalarına baksanıza.
" o zaman teşvik primi serbestti"
" zalad şike mi yapmış nerede görüntüsü"
" şampiyonluğu kaybedince hazmedemeyen beşiktaşlı karalaması"
sergen in hareketi hakkında zaten ağızlarını açamamışlar.
en büyük şike kanıtınız ise zaten 8-0 lık maçtır. gidin pislik dolu tarihinizi öğrenin önce. ben sizin fenerbahçe tarihine meraklı olduğunuz gibi, gs nin pislik dolu tarihine meraklı değilim.
bir de aman nolur sallamayın beni bundan sonra hatta beni bırakın fenerbahçe yi sallamayın yapabiliyorsanız. arada bir fenerbahçe başlığından ya da fenerbahçeli futbolcuların başlıklarından çıkmayı deneyin, yazmamayı deneyin. fenerbahçe başlığına yazan sizlersiniz, fenerbahçeli futbolcuların başlığına yazan sizlersiniz, fenerbahçeli yazarların başlıklarına yazanlar sizlersiniz. durup bir kendinize baksanız, hazımsızlığınızın, fenerbahçe kompleksinizin ne safhaya geldiğini göreceksiniz de neyse. çok da sikimizdesiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar